reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam kobitki,

w związku z tym, że Daria budzi się teraz zdecydowanie później czyli ok9-tej, zupełnie nie moge się z niczym wyrobic, jak wstawałyśmy o 5-tej jakos lepiej miałam zorganizowany dzień, a teraz po prostu się nie wyrabiam ::) ::) ::) :p ale przynajmniej jestem wyspana ;D ;D

reklama
kaśka k pisze:
jak fajnie kobietki wracają z urlopów :)

my raniutko z malutka na badania a na 10 do kościoła dostaliśmy zaproszenie z okazji pierwszej rocznicy chrztu spotkamy się z innymi rodzicami i dzieciaczkami które były razem z nami

pewnie będzie fajnie zobaczyć się w tym samy składzie choć się wcale nie znamy :)

zmykam dobrej nocki kochane

o jak miło, takie spotkanie rocznicowe :)

chcialam dolaczyc go grona wyjezdzajacych, jutro jedziemy na 2 dni do zamku w Krasiczynie i do Przemysla..................pozwiedzac, odpoczac!!!
z rodzinka loska.....................ale mam nadzieje, ze bedzie milo.....

o jak miło, a ja znów mam nerwa, mieli przyjśc o nas znajomi i mają jakąś grypę żołądkową ::) ::)
a ja już nastawiłąm się na gości ::) ::)

reklama
Do góry