reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
rany Kredzik Ty o tej porze jeszcze na nogach bylas :o ::) u mnie 22 oczy mi sie kleja a duzy juz padl na kanapie i chrapie

Martus wiesz co musze Ci napisca ze my lozeczko juz skrecilismy i stoi w garazu bo i tak Gabiszon spi ze mna...Gaba po lewej a Tymul po prawej .....duzy na osobnym materacu bo wstaje skoro swit
ja czasami mam juz dosc takiego spania bo maludy sie strasznie wierca dlatego ostatnio znowu zasypiam z duzym ale i tak rano budze sie z dziecmi i nie pamietam jak i co i kiedy sie przenioslam ::)

wiem ze juz najwyzszy czas zeby spaly same ale tu juz nam sie nie oplaca kupowac lozeczek osobnych do pazdzeirnika jakos sie wyspimy a juz w pl bedziemy kombinowac :p ::)

a swoja droga to ja nie wiem jak to bedzie bo ja strasznie lubie wtulac sie w te male raczeta i czasami mysle ze mam niezle z glowa ale spie spokojniej wiedzac ze sa przy mnie ::)

co do %% to ja dopijam corone i zjadlam pol tabliczki czekolady ;D ::)
a przede mna jeszcze ze dwa rozdzialy kisazki do przerobienia ::)

no dobra to tez zmykam

buziaki od naszej paki

ah kuchnia i znowu zapomnialam

Kasiu Martynkowe zdjcecie przecuuuuuuuuudne!!!!!

Martuska pisze:
dziauj Alek usnał po raz pierwszy sam w łóżeczku od dłuuuuugiego czasu. Był płacz, krzyk, chełkanie, branie mnie na litość. Wyciągłam go wprawdzie na chwilkę zeby mu spodnei od piżamki zmienić. Trzymał się mnie tak kurczowo :( Dużo było tłumaczenia, głaskania, przytulania przez barierki łóżeczka. Na konieć jak juz prawie usypiał to jeszcze raz się podniósł i zaczął się przytulac przez barierki, myslałam, że się rozbeczę :(
Wyadje mi sie, ze ucząc go samodzielnego usypiania coś sobei jednocześnie odbieram. On jest tak starsznie za mną. jak usypiamy razem w łóżku w nocy po przebudzeniu albo nad ranem to obejmuje mnie za szyje i tak usypia. Na spaniu, zanim się zaśpi mocno nie raz sprawdza ręką czy jestem.
aaah. Z drugiej strony czasem kłade się glodna, a on zanim zasnie to wstaje po kilkanascie razy. no zobaczymy jak to bedzie.

Brunetko a jak z tym u was po wakacjach???

Generalnie jest źle. Trwa to trochę dłużej niż nasze rekordowe 10 min.(przed wyjazdem), ale mały zaczął rozumieć,że łóżeczko jest od spania i podchodzi do niego nawet w ciągu dnia i mówi: a a aaa(czy. spać  ;))

I dziekujemy AniSzwarc za miłe słowka i obiecuje,że jak trochę nadrobie głowny wątek to napiszemy jak było na wakacjach, narazie mam stertę prasowania i niechcącego spać malucha ::).

ja juz po kawce, zaraz zmykam myc wloski i musze di Urzedy Pracy zalatwic do konca sprawy ze stazem.................bllee biurokracja!!!

a Wy wszystkie gdzie?????

hej dziewczyny :-*

ja jestem asiu :) nagrywam muzyczke dla tymika

mielismy z mlodym sprzatac hihi ja sprzatam na kompie a on w garazu ;D cholerka a jeszcze nie jedlismy sniadanka

tym dzis wstal o 6 i jak powiedzialm ze ide mu mleko zrobic to placz lament i zgrzytanie zebami ::) no ale mlody wlaczyl mu olinka a ja zrobilam mliczko i jeszcze pospalismy do przed 8 heh ale oczu nie moglam otworzyc ;D hihih choc umysl mialam calkiem trzezwy...............a moze to takie cos (niewiem czy tez tak macie ze jak b dlugo siedzicie to macie tak dziwnie w glowie ,) ;) ja mam uczucie takiej pustki niby swiadoma i wogole ale taaaak pusto w srodku mi sie wydaje)

no i pozneij tymul mocno marudal a mielismy jechac do sklepu popatrzec za termometrem dla niego (w pl mielismy kupic ale dalismy cialka 8) ) bo chcemy zobaczyc czy tu cos takiego jest i po ile bo moze z pl nam by przywiezli jak taniej http://allegro.pl/item120298077_nowy_termometr_scaneo_.html#photo cos takiego bo w sumie mamy elektroniczny zwykly i niby mozna zmierzyc temp, ale jak szkrab jest chory rozdrazniony to ciezko no a to przeciez na latka jest no i cos z garderoby dla tymika kupic jakies bodziaki moze sami nie wiemy bo wszystko prawie juz malawe albo za duze no i kurteczke bo sie sfrajerowalam i nie wzielam zadnej zd omu dla niego a pogoda tu popd psem, ale to nic mam dost tych upalow, choc slonko jeszcze pewno zawita i dobrze bo nad morze popluskac sie trzeba skoczyc

dzis pada a raczej leje i pochmurniasto

reklama
no i po woli koncze i zmykam sniadanie jakies wtracic na szybkiego.............moze platki z mlekiem ;D

no i tymi lula a sklepy czynne tylko do 12.30 a po poludniu dzis nie czynne i chyba nici z zakupkow............a chce choc mielone kupic na te golabki maniu ;P jak wyjda smaczne o ile wogole wyjda podesle tam kilka sztuk do hameryki ;D ;)

Do góry