reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
jak fajnie kobietki wracają z urlopów :)

my raniutko z malutka na badania a na 10 do kościoła dostaliśmy zaproszenie z okazji pierwszej rocznicy chrztu spotkamy się z innymi rodzicami i dzieciaczkami które były razem z nami

pewnie będzie fajnie zobaczyć się w tym samy składzie choć się wcale nie znamy :)

zmykam dobrej nocki kochane

dziauj Alek usnał po raz pierwszy sam w łóżeczku od dłuuuuugiego czasu. Był płacz, krzyk, chełkanie, branie mnie na litość. Wyciągłam go wprawdzie na chwilkę zeby mu spodnei od piżamki zmienić. Trzymał się mnie tak kurczowo :( Dużo było tłumaczenia, głaskania, przytulania przez barierki łóżeczka. Na konieć jak juz prawie usypiał to jeszcze raz się podniósł i zaczął się przytulac przez barierki, myslałam, że się rozbeczę :(
Wyadje mi sie, ze ucząc go samodzielnego usypiania coś sobei jednocześnie odbieram. On jest tak starsznie za mną. jak usypiamy razem w łóżku w nocy po przebudzeniu albo nad ranem to obejmuje mnie za szyje i tak usypia. Na spaniu, zanim się zaśpi mocno nie raz sprawdza ręką czy jestem.
aaah. Z drugiej strony czasem kłade się glodna, a on zanim zasnie to wstaje po kilkanascie razy. no zobaczymy jak to bedzie.

Brunetko a jak z tym u was po wakacjach???

Martuska pisze:
Hello kobietki, jakie tu pustki ::)
kolorowa_kredka pisze:
kasiu sliczna martynia !!
ale sie wscieklam ...................mielonie smierdzi cholera kupilismy wczoraj do wczoraj wazne bryyyy i nici z golabkow dzis cholera ze tez daty nie sprawdzilam ;< :mad: a teraz tymi spi a my kladziemy siei bedziemy czytac, moze spac.
mielismy jechac nad morze ale stwierdzialm ze dzis duzo ludu moze byc wiec pojedzimy moze jutro

milej niedzielki zycze

a no i nie wiem co na obiad wyczarowac ::) nic nie naszykowalam ahhhh sie zoabczy

Kredzia no normlanie az sie zastanowilam jaki dzien mamy :laugh: :D ;) Dziaij Wniebowzięcie Matki Bożej i rzeczywiście w Polsce wolne od pracy, niestety u nas w UK nikogo to nie obchodzi :( Ja do kosciola na wieczor idę.

kurcze no wlasnie tez sie zamotalam jak joasia napisala :) az pozniej sie siostry pytalam i mamy ;D no a tutaj tez mieli wolne od pracki :)

witaj iwonica :-* fajnie ze juz jestes :)

martus a z tym zasypianiem wlasnie u nas jest podobnie my tez razem zasypiamy, ostatnio chcialam tymika klasc choc w poludnie samego spac bo wieczory to jedyna chwila kiedy mozemy sie na spokojnie we troje potulac, a skoro pomyslalam ze nigdzie nie wychodzimy wieczorkami to przeciez ta chwila ktora tymi zasypia mozemy pobyc razem z nim :) ten czas tak szybko przemija......................
no a w dzien chce go klasc tak jak kiedys do lozeczka i ew wlaczyc bajke i niech lula ale jakos mi tak.................
wierze ci ze cie sciskalo ale przetrzymasz a alus moze bedzie sam zasypial :)

my moze tez sprobujemy puki tesciowa nie wroci bo oczywiscie ma wiele problemow ze tymi tak sam zostawal wp okoju (jak przyjechalismy kilka razy zasypial sam) ona nigdy ! nie zostawila dzieci samych :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

aha no i bym zapomniala maniulku nie wiem ile trzeba trzymac ogorasy co by malosolne byly (ja mam z PL garnek i przyprawe nawet do kiszenia tylko tu nie ma takich ogorkow ::) cholerka a wlosi maja ogorasy korniszone i kapustka tez kiszona w puszkach z austri sprowadzana ;D no i maslo niemieckie podobne do polskiego ;D ) a wogole ogoraskow nigdy nie kisilam jeszcze ale jak bym spotkala takie to moze bym zakisial ::) no a golabki to ja tez ekspert nie jestem ale co do kapuchy to robie z wloskiej tylko tu jakies takie male maja i jak robilam to nie byly golabki tylko golabeczki takie picollo ;)

a o czywiscie mialam isc spac.............wczesniej ;) ale jestem juz gotowa do wyrka tylko siku i zabki ;D a teraaz popijam marini z lodem i pepsi ;D .................wiecie jak dawno nic alkoholowego nie pilam ??? kurde ostatnio w PL piwko hihi

rany a my jeszcze siedzimy ::) jeszcze film mamy w planie zobaczyc ...............ale tylko poczatek bo pewnie i tak padniemy 8) cholerka jutro hyba nie wstaniemy tymi sam bedzie rzadzil, moze jeszcze sniadani nam zrobi ;) kurde ....................

milych snow kochane zaraz mkniemy !

reklama
9 Gości, 1 Użytkownik
Użytkownicy aktywni w ciągu ostatnich 15 minut:
kolorowa_kredka

chyba zglupialam :police: :police: :police: a moze poczekam na manie ;D mlody wlasnie wlaczyl habakuka i sobie podspiewujemy i sie kiwamy na tylkach przy kompach ;D O0 O0 O0

Do góry