reklama
Witam wszystkich po świętach i po Sylwestrze!!!
Wyjechałam do rodzicow na świeta już w połowie grudnia i od tego świętowania sie nie moge do dzisiaj pozbierać .chyba za dużo tego wolnego miałam :lol:
pozdraiwam wszystkie mamy i wszystkie brzuszki i zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, aby był lepszy od poprzedniego
Wyjechałam do rodzicow na świeta już w połowie grudnia i od tego świętowania sie nie moge do dzisiaj pozbierać .chyba za dużo tego wolnego miałam :lol:
pozdraiwam wszystkie mamy i wszystkie brzuszki i zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, aby był lepszy od poprzedniego
A
Anonim
Gość
Czesc Dziewczyny
nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie?
jestem lipcowka-moj termin na 4 lipca.
ostatnionbylam na usg i widzialam dzidzie.
u mnie to 14 tydzien i 3 dzien
a co do tego badania na przyziernosc karkowa-to chodzi o sprawdzenie,czy nie ma zagrozenia chorobami ,np.zespol downa.
ale jesli lekarz wam mowi,ze jest ok to napewno tak jest.
moj mi nic nie mowil o tym badaniu ale mowil ze dzidzia zdrowa,wiec mysle ze jest ok
pozdrawiam bardzo mocno!!!
papa
nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie?
jestem lipcowka-moj termin na 4 lipca.
ostatnionbylam na usg i widzialam dzidzie.
u mnie to 14 tydzien i 3 dzien
a co do tego badania na przyziernosc karkowa-to chodzi o sprawdzenie,czy nie ma zagrozenia chorobami ,np.zespol downa.
ale jesli lekarz wam mowi,ze jest ok to napewno tak jest.
moj mi nic nie mowil o tym badaniu ale mowil ze dzidzia zdrowa,wiec mysle ze jest ok
pozdrawiam bardzo mocno!!!
papa
AgaR.
Fanka BB :)
Tak właśnie sobie myślałam,że ten pomiar to na usg się robi.Ja do doktorka idę na wizytę 18 stycznia,ciekawe co mi powie bo ostatnio p.ciążowy był jak banan z powodu mojego odwodnienia.Ale teraz troszkę mi się poprwiło więc mam nadzieję że będzie już jak balonik.
Zaczynam już muśleć jakby tu urządzić koncik dla maleństwa i starszej pocieszki.Nad wózkiem nowym też już się z mężem zastanawiamy.Co jak co ale ten wózek to mnie troszkę przeraża,bo chcielibyśmy taki wielofunkcyjny z fotelikirm samochodowym,gondolką i spacerówką-widziałam fajny ale kosztował prawie 3 tysiące :?
Zaczynam już muśleć jakby tu urządzić koncik dla maleństwa i starszej pocieszki.Nad wózkiem nowym też już się z mężem zastanawiamy.Co jak co ale ten wózek to mnie troszkę przeraża,bo chcielibyśmy taki wielofunkcyjny z fotelikirm samochodowym,gondolką i spacerówką-widziałam fajny ale kosztował prawie 3 tysiące :?
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
no ceny to są zabójcze :-) ja też ogladam sobie w internecie wózki itp. i załamuję rece :-) na szczescie mam siostre, ktora ma 5 letniego Syna i obiecała pare rzeczy pożyczyć : łóżeczko, przewijak, wózek... ale wózek chciałabym mieć nowy :-) taki pierwszy :-) własny a nie pożyczony :-) ....
ja to jeszcze sie z wózkom zbyt intensywnie nie przyglądałam ale czy któraś z was może mi powiedzieć czemu te wozki maja takie kosmiczne ceny????? I jaka jest taka poważna rożnica między wozkiem za 3 tys. a wozkiem za 800 zł, bo proszę wybaczyć ale nie moge się zorientować? Nie stać mnie na taki wózek ale jak trzeba będzie.....
reklama