reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No to ladnie tylko wyrodna matka tej gazetki ze swoim dzidziusiem nie kupila ;) ;D ;D.Mezul kupi jak bedzie wracal z pracy :)

reklama
Wiecie co wlasnie doszlam do wniosku ,ze 2 raz jak sie jest w ciazy to tak jakos chyba troszke fajniej tzn.mniej stresujaco(mimo wszystko ;)).No bo martwie sie jak sobie poradze z 2 szkrabami jak z czasem,itp.ale wcale nie martwie sie teraz tym czy bende umiala dziecko przewinac,czy bende wiedziala kiedy i co chce.Wiekszosc rzeczy juz mam wiec nawet gdybym nic nie kupila to i tak sobie poradze.Dopiero teraz te plusiki dostrzeglam :)
To "fajniej"to za duze slowo,chyba jednak ,moze powinnam je zastapic "inaczej"...

Wiesz Aga że ja nie mam strasznych obaw co do tego że sobie nie poradzę z dzieckiem. Licze na swoją intuicję. Mam nadzieję że sie sprawdzi.

No to fantasycznie ze niemasz obaw.Ja jakies tam mialam przy pierwszej ciazy...tak samo z tym co kupic czego nie itd.A teraz to juz tylko radosc.Ciekawe co mnie zaskoczy po porodzie...pewnie sie cos trafi bo teraz to chyba za pewna siebie jestem ;) :)

Jakieś tam maleńkie obawy napwewno mam ale staram się nie myśleć pesymistycznie.

Zresztą mój Mariusz cały czas mówi że wie że wszystko będzie dobrze i to mnie dodatkowo upewnia że rzeczywiście tak będzie.

Aguś Dorianek na tym zdjeciu to taka ma minke zdziwiona i trzyma sie rączkami wanienki, a podpisane Dorian Ratajczak ! kwietnia 2003 :D

reklama
Elfiko,bardzo Ci dziekuje,ze kupilas gazetke ;) i dostrzeglas w niej mojego synka i mnie o tym poinformowalas:).Bedzie mial piekna pamiatke.Ja akurat tej gazetki od jakiegos czasu nie kupowalam i przegapilabym takie wydazenie :laugh:.Dorianek juz byl w jednej gazetce w Dziecku ale to jak mial pol roczku.Ciekawe jaka bedzie jego reakcja jak sie w niej zobaczy :laugh: ;D :laugh:

Do góry