reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

:)Dziendoberek :)!Dziewczyny mam natchnienie,chyba przefarbuje wlosy ;D.Tylko na jaki kolor ::)?Hm...moze kasztan,albo ciemna wisnia ::) :laugh:,a moze balejaz...W piatek ide jeszcze bardziej podciac wloski to na pewno :).Dziewczyny a moze znacie jakas stronke w internecie z fajnymi fryzurkami,albo cos? ;D

reklama
Cześć Mamuśki :)  Tak tu tylko na chwilkę przed pracą zagladam :)
Skarbuś - powinnas zacząć pisać opowiadania :) Ale fajnie, że mogłyście sie z Nianią spotkać. Szkoda, że nie da się spotkać na większą skalę :(

Co do przekąsek ciążowych - to ja podjadam suszone owoce: zwłaszcza daktyle i morele, mniammm!

Elfiko - mam nadzieję, że dzisiaj humorek już lepszy, no i że przeżylaś jakoś tę glukozę :)

No to idę pracować. Miłego dzionka wszystkich brzuchaczom :)

wczoraj bylam na USG i chyba bedzie dziewczynka jak juz pisalam,ale nie napisalam wam ze ostatnio byla w normie na usg z wymiarami ale byla mala,a teraz to podrosla!!! az lekarz powiedzial ze jak tak dalej pojdz\ie to bedzie moze wazyc 4500g- o matko!!! hihihihi

no i ostatnio termin na usg z powodu tych malych wymiarow przesunal mi sie na 30lipca a teraz na 13!!!!!! malutka daje czadu

no i nie ''pochwalilam'' sie ze mam juz rozstepy na brzuchu i to dosc mocne............ach ::)

hej jestem dzis sama w domu i nie wiem co na obiad zrobic? sama tzn.ze mamy nie ma pojechala gdzies i jest Luzik ;D

moze podpowiecie mi co robicie wy?? bo mi czasem brakuje pomyslu

Ja nie robie obiadkow...Ale ochotke to mam na gzikę ze szczypiorkiem i ziemniaczki w mundurkach z maselkiem...

Wiecie znowu mnie cos dziwnego i przykrego spotkalo :(.W nocy chcialam wstac bo mi sie okropnie siusiu chcialo.Zsunelam nogo z lozka podnosze sie i łubudu na ziemie :(.Mezul zawalu by dostal i mowi,ze trzeba cos zrobic bo ja juz sama w domku zostawac nie moge.
A najdziwnejsze jest to,ze mi sie w glowie w cale nie zakrecilo,nie zemdlala,nie zachaczylam sie o nic...po prostu nogi w kolanach mi sie ugiely jak by niewladne byly...eh.

Hej
Ja też dziś sama urzeduję w domku :(. Az do wieczorka.

Co do przekąsek to serwuję sobie owoce, głównie jabłka i płatki kukurydziane,
niekoniecznie z mlekiem, bo takie same też są dobre.

Skarbus super opowieśc i super napisana. Zastanów się nad pisaniem, bo jak dla mnie
masz talent literacki :)

Aga rzeczywiście musisz bardziej na siebie uważać.

Ja też wstaję w nocy siusiu i ostatnio też mało co a upadłabym.
Ale mój męzul czujeni złapał mnie za rękę. :oTaka byłam zdziwona że nie śpi.

Zresztą w nocy o wypadek nie trudno: człowike zaspany i jeszcze od tego ciemno.

Cześć dziewczyny
Ja dzisiaj obudziłam sie bladym świtem bo strasznie mnie brzuchol pobolewał ale dziwne bo cały. Już oczywiście w panice gotowa do lekarza ale wzięłam jeszcze no spę wypiłam herbatkę i położyłam się na chwilkę. Na szczęście mi przeszło i chyba była to kolka żołądkowa.

Lilka ja cdziennie nie mam pomysłu na obiad a dzisiaj robię karkówkę duszoną z ziemniaczkami.

Aga musisz bardzo uważać i powoli zmieniać pozycje np z leżącej na stojacą, najpierw radzą żeby chwilkę usiąść a później dopiero wstać.

reklama
Frido wynika z tego,że bedę miała dzidzię z tego samego dnia co Ty.
Bardzo sympatycznie. ;)

A ból brzucha, a raczej skurcze zółądka też mnie dopadły dwa razy w tamtym tygodniu.
Myśłałam że coś zjadłam, ale jak teochę poleżałam to mi przeszło. Ty miałaś to samo, może to
jakas reguła?

Dziś obiadu nie robię. Strajk ogłaszam! ;D : ;D ;D

Do góry