reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc dziewczyny

Aga ja miałam podobnie - ale to było przez zdretwiałą nogę - odmówiła posłuszeństwa - wiec rzeczywiscie lepiej wczesniej usiaść a potem wstawac ale jak w nocy w pamietać o tych procedurach - jeszcze jak człowiekowi sie siku chceee:))) Uwazaj na siebie:)

A co do obiadu to ja wczoraj nalepiłam pulpecików z mielonego i zalałam pikantynym sosem pomidorowym - do jutra musi starczyć - a poza tym dzisaij na obiad gofffry:)) hi hi. Męzowi najwyzej z pulpetami zaserwuje
Milego dzionka

reklama
Kurcze nie wiem co sie stało z moim suwaczkiem!!!

Lila - ja rozstepy tez mam juz na brzuchu - dwa:((((zauwazyłam dopiero w lustrze bo dołu brzucha juz z góry nie widze:)))

czesc dziewczynki.
Glukoze przezylam , troche mi niedobrze bylo ale juz ok ;D
Agus kupilam sobie dzisiaj gazetke Mam dziecko i tam pod koniec na stronce ze zdjeciami jest zdjecie twojego Dorianka ;D ;D ;D ;D
Siedzi w wannie. mam racje?? Wysylalas zdjecie do tej gazety???

Elfiko,nawet niewiem.Moze faktycznie jest :),ja do wszystkich chyba gazet wysylalam juz jego zdjecia ;).Jak jest podpisane?

Elfiko czy to ta fotka?Bo wiesz ja ich wysylalam tyle...ale moze ta? ;) :)
z2056731I.jpg

Kurcze dziewczyny ale się rozpisałyście, aż nie wierze ::)
Elfiko wspólczuję tej glukozy, to takie paskudne paskudztwo, brrrrr
Ja wczoraj wybrałam się z moim szkrabem do lekarza i na malutki spacer, a wieczorem dosłownie płakałam tak mnie kręgosłup bolał. I pomyśleć,że wypuścili mnie ze szpitala pod warunkiem, że będę w domku leżeć i się nie denerwować (na wypisie w zaleceniach napisali mi : oszczędny tryb życia do końca ciąży :) :) :)) Tylko jak tu leżeć przy takiej ciepluteńkiej pogodzie, a poza tym dziecko samo do lekarza by nie poszło a ci mężczyźni, same wiemy.....nadają sie do wszystkiego tylko nie do łażenia po lekarzach i na zakupy! ;) No i mój szkrab ma skierowanie do szpitala na wycięcie trzeciego migdałka. Takim maluchom robią to pod znieczuleniem ogólnym i na samą myśl o tym dostaję palpitacji serca. I naprawdę nie wiem jak tu się nie denerwować ::) ::) ::)
Agnieszko twój szkrab jest przefajny :) Ach te maluszki....

Dzies rozpoczyna sie 26 tydzien mojej ciazy-czyli ostatni trymestr :),oooo...rety.Co to bedzie,co to bedzie.... ;D
czas_na_twarz.jpg

reklama
hej wrocilam z zakupow- i tez kupilam te gazetke bo fajne tematy na okladce byly a przy okazji Dorianek tam jesat :D

kupilam ogorki na mizerie i beda mielone dzisiaj u mnie ;)

Do góry