reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

czesc dziewczyny

Aga ja miałam podobnie - ale to było przez zdretwiałą nogę - odmówiła posłuszeństwa - wiec rzeczywiscie lepiej wczesniej usiaść a potem wstawac ale jak w nocy w pamietać o tych procedurach - jeszcze jak człowiekowi sie siku chceee:))) Uwazaj na siebie:)

A co do obiadu to ja wczoraj nalepiłam pulpecików z mielonego i zalałam pikantynym sosem pomidorowym - do jutra musi starczyć - a poza tym dzisaij na obiad gofffry:)) hi hi. Męzowi najwyzej z pulpetami zaserwuje
Milego dzionka

reklama
Kurcze nie wiem co sie stało z moim suwaczkiem!!!

Lila - ja rozstepy tez mam juz na brzuchu - dwa:((((zauwazyłam dopiero w lustrze bo dołu brzucha juz z góry nie widze:)))

czesc dziewczynki.
Glukoze przezylam , troche mi niedobrze bylo ale juz ok ;D
Agus kupilam sobie dzisiaj gazetke Mam dziecko i tam pod koniec na stronce ze zdjeciami jest zdjecie twojego Dorianka ;D ;D ;D ;D
Siedzi w wannie. mam racje?? Wysylalas zdjecie do tej gazety???

Elfiko,nawet niewiem.Moze faktycznie jest :),ja do wszystkich chyba gazet wysylalam juz jego zdjecia ;).Jak jest podpisane?

Elfiko czy to ta fotka?Bo wiesz ja ich wysylalam tyle...ale moze ta? ;) :)
z2056731I.jpg

Kurcze dziewczyny ale się rozpisałyście, aż nie wierze ::)
Elfiko wspólczuję tej glukozy, to takie paskudne paskudztwo, brrrrr
Ja wczoraj wybrałam się z moim szkrabem do lekarza i na malutki spacer, a wieczorem dosłownie płakałam tak mnie kręgosłup bolał. I pomyśleć,że wypuścili mnie ze szpitala pod warunkiem, że będę w domku leżeć i się nie denerwować (na wypisie w zaleceniach napisali mi : oszczędny tryb życia do końca ciąży :) :) :)) Tylko jak tu leżeć przy takiej ciepluteńkiej pogodzie, a poza tym dziecko samo do lekarza by nie poszło a ci mężczyźni, same wiemy.....nadają sie do wszystkiego tylko nie do łażenia po lekarzach i na zakupy! ;) No i mój szkrab ma skierowanie do szpitala na wycięcie trzeciego migdałka. Takim maluchom robią to pod znieczuleniem ogólnym i na samą myśl o tym dostaję palpitacji serca. I naprawdę nie wiem jak tu się nie denerwować ::) ::) ::)
Agnieszko twój szkrab jest przefajny :) Ach te maluszki....

Dzies rozpoczyna sie 26 tydzien mojej ciazy-czyli ostatni trymestr :),oooo...rety.Co to bedzie,co to bedzie.... ;D
czas_na_twarz.jpg

reklama
hej wrocilam z zakupow- i tez kupilam te gazetke bo fajne tematy na okladce byly a przy okazji Dorianek tam jesat :D

kupilam ogorki na mizerie i beda mielone dzisiaj u mnie ;)

Do góry