reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elfiko! czy chodzi o ten zastrzyk roghan na konflikt serologiczny?
ja dostalm go tydzien wczesniej wiec jesli spoznisz sie o tydzien chyba nie powinno sie nic stac?!

tak maniu to o ten zastrzyk chodzi, a najlepsze jest to ze podobno w polsce to jest jeszcze malo gdzie praktykowane zeby w ciazy ten zastrzyk podawac i kazdy tutaj ma inne zdanie na ten temat. Ja bede rodzic w takim szpitalu gdzie to praktykuja ale tez nikt tak naprawde wszystkiego na ten temat nie wie.
Np jak sie dzisiaj zapytalam kto ma mi dac ta szczypionke to mi ta kobieta odpowiedziala ze ona nie wie!!!!
To niby kto ma wiedziec?
Ta sluzba zdrowia mnie do szalu doprowadza :mad:

acha i tutaj ten zastrzyk daja w pupe a ty maniu chyba w reke dostalas prawda??
Co kraj to obyczaj ....chyba :laugh:

Elfikuuu KOchany!!!! to ze boli pod biustem to mozliwe ze dzidzius juz jest wiekszy i miejsca ma coraz mniej  ;) ja czuje taki ucisk pod biustem i ciut pod rzebrami tak samo bylo z Tymciem wciskal mi stopki pod rzebra
i nic sie nie da z tym zrobic mozna tylko z czasem "laskotac" te malenkie pietki by sie przemiescily  ;) i samemu zaczac sie wiercic to sa takie moje sposoby bo faktycznie to troszke boli  ;)
ale zawsze jak boli mowie sobie ze maluszek ma jeszcze mniej miejsca i sie nie skarzy  ;)
pomaga

w cizy z Tymciem dostalam w posladek (ale to bylo w bostonie)
a tym razem w ramie (mieszkam teraz w zupelnie innym stanie )

ja wiem ze dzidzius ma malo miejsca i rozumiem niech sie rozpycha ile ma sil ;D :D
Ja tylko dzisiaj mam wisielczy nastroj i dlatego tak marudze a w dodatku mezus poszedl na noc do pracy i musze spac sama :( i tylko do misia sie poprzytulam ;)

hmm...wiec moze nie ma na to jakiejs reguly ??

a z ta sluzba zdrowia to faktycznie niezly cyrk
mojej przyjaciolce ktora rodzila miesiac temu w Warszawie na pytanie czy ze znieczuleniem zzo mozna chodzic lekarz (!!!!)odpowiedzial ze TAK  :o :o :o
przecierz to znieczulenie dziala od pasa w dol i nog sie nie czuje ...hmm.... nie wiem czy on byl dostatecznie zorietowany?

oooo.... to przykro mi ze dolki lapiesz :(

moze zjedz sobie cos slodkiego?? mi to czasem pomaga ;)

na pocieche moge Ci tylko powiedziec ze moj Lukasz od 5 rano do 5 po poludniu jest w pracy a do tego wszystkiego wczoraj okazalo sie ze 3 kolejne soboty tez w pracy :p :(
a ja taaaak sie cieszylam ze pomalujemy mieszkanko i porzadek do konca w ogrodku zrobimy
i klops

reklama
No z tym remontem to my tez jeszcze w miejscu stoimy wlasnie przez prace mojego grzesia a musimy jeszcze pokoik dla dzidzi pomalowac i kuchnie przeremontowac a malo czasu juz zostalo ;D
A moje malenstwo to dzisiaj chyba humorek mamusi w ciszy postanowilo przeczekac bo dopiero teraz pierwszy raz czuje ze kopie a tak to juz od rana mi daje popalic :D :laugh:

Do góry