reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Maniu dzieki za odpowiedz. Ale fajnie...popralam i tak sobie takie male wisza az zagladam co chwile na nie.
Asiolku ale macie slicznie w domku ta lazienka i teraz ten kominek, tylko pozazdroscic.
Klaudio te pukanie to napewno czkawka, bo ja tak samo odczowam jakby bicie serca, bidulki te nasze zaczkawkane.

reklama
ta czkawka to tak samo wyglad jak u nas!
u mnie najczesciej czuje czkawke malutkiej na dole pod pepkiem to takie rytmiczne podskoki w prawie regularnych odstepach czasu zazwyczaj trwaja do ok 5-7 min
kiedys pytalam sie lekarza czy to dobrze czy zle ze tak czesto ta czkwaka meczy te nasze bidulki a on mi na to ze dobrze bo swiadczy to o rozwijajacym sie ukladzie nerwowym

Tymcio mial czesto czkawke (chyba z wrazenia ;) ) dostawal ja zawsze wtedy gdy lukasz pochylal sie nad brzuchem i cos do Niego mowil
po porodzie takie maluszki ktore czesto mialy w brzuszku czkawke niestety sa przez nia meczone jeszcze jakis czas :p ;)

No to mnie uspokoiłyście tą czkawką, bo mi się wydawało, że za często to odczuwam, bo czasem zdarza mi się nawet parę razy dziennie. Też najczęściej to czuję w dole brzuszka :)

Asiołku - no super kominek! Oj, a tak marudziłaś że na wakacje nie jeździcie bo na mieszkanko zbieracie. Ale z drugiej strony ile miłych wieczorów przed Wami - najpierw kąpiel przy świecach, a potem kolacja przy kominku... Pozazdrościć  :)

Kiedys czytalam ze taka czkawka jest bardzo dobra dla maluszkow w brzuszku, bo sobie cwicza przelyk i rozne mięśnie. Więc to jest taka dzidziowa gimnastyka  ;D

Brunetko! to Ty czerwcoweczka juz prawie jestes?! fajnie ze juz wiesz dokladnie co gdzie i jak

Klaudus! zakupy na pewno poprawily humor!!!! ja wczoraj kupilam sobie sweterek i taz mi sie mina okrecala dookola uszu  ;D

No mimo, że nie jestem z reguły zakupowa :) to dzisiaj mnie jakoś tak to cieszy :)
Zaraz się idę wykąpać i wysmarować nowym kremikiem :D a potem może przed mężulkiem wystąpię w nowym biustonoszu i majtusiach :D :D

a ja ide z tym moim lobuzem na spacer bo jeszcze nie pada a niebawem chyba ma zamiar lac i to solidnie :p

pewnie jak wroce to tu juz nikogo nie bedzie, wiec spokojnej nocki Wszystkim zyczymy!!!

aj...wlasnie spogladam na nasz suwaczek o rany :o juz blizej niz dalej

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* paaaa

reklama
Maniu ze mnie to już na pewno czerwcóweczka. :)
Ojej mi to dopiero bedzie teraz czas leciał.
Ale tak jak wczesniej pisałam nie zostawię Was :)

Asiołku kominek pierwsza klasa!!!

Do góry