reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja się zestresowałam tą toksoplazmozą i poleciałam dzisiaj pobrac krew od razu. Tylko chyba źle zrobiłam, bo poprosiłam o badanie IgG, czyli na przeciwciała, a chyba lepiej by było zrobić IgM, czyli sprawdzić czy teraz nie mam tej toksoplazmozy. Zła jestem na tą moja ginekolog, że mi nic do tej pory o tym nie powiedziała.
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja dzisiaj znowu wydałam kupę kasy, bo jak się wybiorę na miasto raz na dwa tygodnie to szaleję Kupiłam sobie biustonosz, który się rozciąga, bo moje pozostałe już wymiękły , duże majtasy, rozmiar M (zawsze kupowałam S) na moją rosnącą pupę i krem Mustela na rozstępy, bo skończył mi się Fissan. No i taki mam dobry humorek dzięki temu
Brunetko ale masz fajnie, że już wiesz ten termin. A pytałaś może co z tym rozwarciem przed operacją? Będą go prowokować czy nie?
Brunetko ale masz fajnie, że już wiesz ten termin. A pytałaś może co z tym rozwarciem przed operacją? Będą go prowokować czy nie?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Asiołku, fajny ten kominek. Aż się chce tam siedzieć przy nim
Dziewczyny mam pytanko odnośnie czkawki waszych maluchów. Bo ja często czuję takie miarowe pukanie w brzuszku w różnych częściach. No i zastanawiam się czy to może być czkawka, czy coś innego. To jest coś takiego jak bicie serca, tylko rzadziej. Macie też tak?
Dziewczyny mam pytanko odnośnie czkawki waszych maluchów. Bo ja często czuję takie miarowe pukanie w brzuszku w różnych częściach. No i zastanawiam się czy to może być czkawka, czy coś innego. To jest coś takiego jak bicie serca, tylko rzadziej. Macie też tak?
Klaudio dowiedziłam sie tyle ,że jak będzie taka potrzeba to prowokują. Dają lek w postaci kroplówki. Jednka nie rozmawiałam na ten temat duzo, bo mam problemy z szyjka macicy więc to może mnie nie dotyczyc. Martwię się bardzo czy wszytsko będzie oki.
Co do czkawki-odczuwam czasem rytmiczne, regularne lekkie puknięcia. To chyba to!
Co do czkawki-odczuwam czasem rytmiczne, regularne lekkie puknięcia. To chyba to!
reklama