reklama
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
To chyba lepiej nie oglądać takich horrorów. ;D ;D ;D
Ja za to miałam taki sen urodziłam dziecko w szpitalu, tak bez żadnego problemu - przyszłam i urodziłam. Potemi przyszedł do mnie mąż i ... tak sobie popatrzyliśmy na tego maleńkiego człowieczka i po prostu poszliśmy sobie do domu, jak gdyby nigdy nic.
Ja za to miałam taki sen urodziłam dziecko w szpitalu, tak bez żadnego problemu - przyszłam i urodziłam. Potemi przyszedł do mnie mąż i ... tak sobie popatrzyliśmy na tego maleńkiego człowieczka i po prostu poszliśmy sobie do domu, jak gdyby nigdy nic.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Tusia - niezle :-) Ciekawa jaka jest symbolika tego snu, hi hi. Może po prostu chcialabys ją mieć w brzuszku jak najdlużej? :laugh:
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
Hej lipcóweczki z Wrocławia!
Czy wiecie w jakich godzinach jest otwarty ten nowy sklep Baby Maxx? Może któraś z Was tam była już?
Czy wiecie w jakich godzinach jest otwarty ten nowy sklep Baby Maxx? Może któraś z Was tam była już?
Hej!
No to ciekawy sen ;D Nie ma co. Lekarz musi być czujny ;D
Aga byłam w tym sklepie. Wybór wydaje się mi że duzy, ale nie mam porównania.
Kupisz tam wszytsko poczawszy od wózka, łózeczka poprzez materac, zabawki i na kosmetykach koncząc. Ceny rózne. Musze wybrac dio innych hurtowni to bede miała jakiekolwiek porównanie.
No to ciekawy sen ;D Nie ma co. Lekarz musi być czujny ;D
Aga byłam w tym sklepie. Wybór wydaje się mi że duzy, ale nie mam porównania.
Kupisz tam wszytsko poczawszy od wózka, łózeczka poprzez materac, zabawki i na kosmetykach koncząc. Ceny rózne. Musze wybrac dio innych hurtowni to bede miała jakiekolwiek porównanie.
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
Dzięki brunetko za informację
Właśnie chcę się tam wybrać w piątek lub czwartek.
Właśnie chcę się tam wybrać w piątek lub czwartek.
reklama