reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
To chyba lepiej nie oglądać takich horrorów. ;D ;D ;D
Ja za to miałam taki sen urodziłam dziecko w szpitalu, tak bez żadnego problemu - przyszłam i urodziłam. Potemi przyszedł do mnie mąż i ... tak sobie popatrzyliśmy na tego maleńkiego człowieczka i po prostu poszliśmy sobie do domu, jak gdyby nigdy nic. :D :D :D

Tusia - niezle :-) Ciekawa jaka jest symbolika tego snu, hi hi. Może po prostu chcialabys ją mieć w brzuszku jak najdlużej? ;) :laugh:

Hej!
No to ciekawy sen ;D Nie ma co. Lekarz musi być czujny ;D

Aga byłam w tym sklepie. Wybór wydaje się mi że duzy, ale nie mam porównania.
Kupisz tam wszytsko poczawszy od wózka, łózeczka poprzez materac, zabawki i na kosmetykach koncząc. Ceny rózne. Musze wybrac dio innych hurtowni to bede miała jakiekolwiek porównanie.

reklama
Tusia chyba podświadomie nie chcesz maluszka z brzuszka wypuścić albo maleństwo będzie takie słodziutkie jak ciasteczko do schrupania. ;D

Do góry