reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i jeszcze jedno... te paznokcie to nas robia za 40zl tak przewaznie a te uzupelnienie tez tyle kosztuja czy mniej? bo kurcze ostatnio tyle kasy na siebie wydalam ze jak jeszcze bede musiala od meza 100 zl wyciagnac to mnie wywali z domu do roboty jakiejs ::)

reklama
dzień dobry :)

Julia śpi - ale to nie jej pora na spanie - jednak dziś wyjątkowo wstała po 7 i tak marudziła i popłakiwała że chyba kolejne zęby będą ::) zjadła sniadanko i śpi teraz dziubeczek mój

apropo wczraj byłam u dentysty >:D O0 jakbyście widziłay jak się uśmiechal w czasie borowania :p

Melll pisze:
dzień dobry :)

apropo wczraj byłam u dentysty >:D O0 jakbyście widziłay jak się uśmiechal w czasie borowania :p
;D ten przystojniak?
Mell ja tam znowu tak daleko do Ciebie nie mam ,dawaj namiary na tego przystojniaka to moze sobie go pojade poogladac :p

elfiko pisze:
Melll pisze:
dzień dobry  :)

apropo wczraj byłam u dentysty  >:D O0  jakbyście widziłay jak się uśmiechal w czasie borowania  :p
  ;D ten przystojniak?
Mell ja tam znowu tak daleko do Ciebie nie mam ,dawaj namiary na tego przystojniaka to moze sobie go pojade poogladac  :p

hehehh

przystojny to on jest i nie nie ma obraczki

Melll pisze:
elfiko pisze:
Melll pisze:
dzień dobry  :)

apropo wczraj byłam u dentysty  >:D O0  jakbyście widziłay jak się uśmiechal w czasie borowania  :p
  ;D ten przystojniak?
Mell ja tam znowu tak daleko do Ciebie nie mam ,dawaj namiary na tego przystojniaka to moze sobie go pojade poogladac  :p

hehehh

przystojny to on jest i nie nie ma obraczki

ale ja mam ;D

O godz. 14.30 będę już na porodówce (tak, tak, tyle musiałam czekać :p) i zaczną się wskutek działania oksytocyny baaaardzo bolesne skurcze co 3-5 minut. I tak będe się bujać do 00.25, aż usłyszę: pięęękny chłopak ;D I urodzony w terminie ;D buuuu wyć mi się chce...

Iwon pisze:
O godz. 14.30 będę już na porodówce (tak, tak, tyle musiałam czekać :p) i zaczną się wskutek działania oksytocyny baaaardzo bolesne skurcze co 3-5 minut. I tak będe się bujać do 00.25, aż usłyszę: pięęękny chłopak  ;D I urodzony w terminie  ;D buuuu wyć mi się chce...

Iwon aż mi dreszcze przeszły ............................
trzymaj się z tymi skurczami do północy

reklama
Do góry