reklama
tusia25
Fanka BB :)
Martuska pisze:Tusia, kobieto Maja super i na koniku, choć jej sie nie podobał i nad morzem gdzie pluskała z mamą, a tata ukradkiem najerzdzał kamerką na pupę żoneczki : :laugh: no i kolczyki ma piękne! ślicznie jej w nich, a języczek jaki zwinny :laugh:
hi, hi dzięki Martuska, a tyłek to mi wyszedl okropnie bo mialam scisniety spodenkami i tak mi sie splaszczyl i w dół poszedl - bleee okropny, Majcioha ma przyklejone kolczyki dostalam je w krynicy morskiej (Lilkanie musisz mi juz wysylac :-*.a języczek ma zwinny chyba po tatusia ;D no chociaz mama tez ma zwinny ;D hi hi
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Joł ;D
Rok temu nie było mnie z Wami, więc pozwólcie, ze podzielę się z Wami wspomnieniami i tamtymi emocjami
Jest 13 lipca 2005. Dokładnie o tej godzinie dzwonią do mnie koleżanki z pracy pytając, czy to "już" bo jeszcze się nie pojawiłam. Odpowiadam, że już nie przyjdę, bo w nocy zaczęły się nieregularne, niebolesne skurcze i właśnie będę jechać do szpitala na obserwację
Teraz biorę prysznic, pakuję do końca torbę i ... spokojnie czekamy. Nie ma co się spieszyć, do szpitala zajadę na 10-tą...
Rok temu nie było mnie z Wami, więc pozwólcie, ze podzielę się z Wami wspomnieniami i tamtymi emocjami
Jest 13 lipca 2005. Dokładnie o tej godzinie dzwonią do mnie koleżanki z pracy pytając, czy to "już" bo jeszcze się nie pojawiłam. Odpowiadam, że już nie przyjdę, bo w nocy zaczęły się nieregularne, niebolesne skurcze i właśnie będę jechać do szpitala na obserwację
Teraz biorę prysznic, pakuję do końca torbę i ... spokojnie czekamy. Nie ma co się spieszyć, do szpitala zajadę na 10-tą...
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dzisiaj w nocy stało się coś niesamowitego. Kornel nigdy tego nie robił, a dzisiaj około 3-ciej, czyli dokładnie w rocznicę pierwszych skurczy, obudził się. Był bardzo grzeczny, uśmiechał się i przez godzinę nie mógł zasnąć Ciekawe....
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Lila jestem zachwycona Twoją Milenką. Musi być bardzo wesołą i mądrą dziewczynką, bo na wszystkich fotkach sprawia takie wrażenie. A zdjęcie z kiteczkami nadaje się na reklamówkę bobovity
Krzyś myjący okna poprawił mi humorek z samego rana Aparat jeden mały 8) Wie, że tato daleko, a mama w domu dwóch chłopów ma, to ją w obowiązkach odciąża
Weroniczka jak na prawdziwą solenizantkę prezentuje się jak gwiazda A te oczęta.. : Ja już pisac nie będę, bo mi się słownictwo wyczerpuje :
Majeczka pięknie tupta, szybko poszła jej nauka
Krzyś myjący okna poprawił mi humorek z samego rana Aparat jeden mały 8) Wie, że tato daleko, a mama w domu dwóch chłopów ma, to ją w obowiązkach odciąża
Weroniczka jak na prawdziwą solenizantkę prezentuje się jak gwiazda A te oczęta.. : Ja już pisac nie będę, bo mi się słownictwo wyczerpuje :
Majeczka pięknie tupta, szybko poszła jej nauka
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:Weroniczka jak na prawdziwą solenizantkę prezentuje się jak gwiazda A te oczęta.. : Ja już pisac nie będę, bo mi się słownictwo wyczerpuje :
:-* :-* :-*
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
musze sie Wam pochwalic,ze moje dziecko juz coraz czesciej samo stoi. Ale jak tylko sie zorietuje ze niczego sie nie trzyma to sie wystrasza i albo szybko czegos lapie albo klaps na tylek :
ja tam wole zeby sie jeszcze chodzic nie uczyla bo kto ja dogoni? : wczoraj pieknie mi wyrwala caly mech ze skalniaka! a ja go chodowalam pol roku ! dbalam zeby byl cien i mokro a ona mi go wyskubala !
normalnie wymiekam przy niej :
no i jeszcze chcialam wam powiedziec ze Tusia jest wspaniala, Tusia na prezydenta
ja tam wole zeby sie jeszcze chodzic nie uczyla bo kto ja dogoni? : wczoraj pieknie mi wyrwala caly mech ze skalniaka! a ja go chodowalam pol roku ! dbalam zeby byl cien i mokro a ona mi go wyskubala !
normalnie wymiekam przy niej :
no i jeszcze chcialam wam powiedziec ze Tusia jest wspaniala, Tusia na prezydenta