reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

117.gif

Kochanemu misiaczkowi - Maciusiowi
wszystkiego co usmiech na twarzy przynosi:
miłości, radości i szczęścia
od całej rodziny Bielawskich.
Dużo uścisków i całusów slemy

563s.gif

reklama
Martuska pisze:
Tusia, kobieto ;)Maja super i na koniku, choć jej sie nie podobał i nad morzem gdzie pluskała z mamą, a tata ukradkiem najerzdzał kamerką na pupę żoneczki ::) ;) :laugh: no i kolczyki ma piękne! ślicznie jej w nich, a języczek jaki zwinny :laugh:

hi, hi dzięki Martuska, a tyłek to mi wyszedl okropnie bo mialam scisniety spodenkami i tak mi sie splaszczyl i w dół poszedl - bleee okropny, Majcioha ma przyklejone kolczyki dostalam je w krynicy morskiej (Lilkanie musisz mi juz wysylac :-*.a języczek ma zwinny chyba po tatusia ;D no chociaz mama tez ma zwinny ;D hi hi

Dzien dobry - tym razem mi sie uda was powitac ;D

Mell jeszcze jedno miejsce sie znajdzie - tylko bedzie ciasno, ale jak bedzie trzeba to przeciez przezyjecie ;D

Joł ;D

Rok temu nie było mnie z Wami, więc pozwólcie, ze podzielę się z Wami wspomnieniami i tamtymi emocjami :)

Jest 13 lipca 2005. Dokładnie o tej godzinie dzwonią do mnie koleżanki z pracy pytając, czy to "już" bo jeszcze się nie pojawiłam. Odpowiadam, że już nie przyjdę, bo w nocy zaczęły się nieregularne, niebolesne skurcze i właśnie będę jechać do szpitala na obserwację :)
Teraz biorę prysznic, pakuję do końca torbę i ... spokojnie czekamy. Nie ma co się spieszyć, do szpitala zajadę na 10-tą...

Dzisiaj w nocy stało się coś niesamowitego. Kornel nigdy tego nie robił, a dzisiaj około 3-ciej, czyli dokładnie w rocznicę pierwszych skurczy, obudził się. Był bardzo grzeczny, uśmiechał się i przez godzinę nie mógł zasnąć :) Ciekawe....

A dla naszego Maciusia, z lekkim poślizgiem, ale od serca :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Lila jestem zachwycona Twoją Milenką. Musi być bardzo wesołą i mądrą dziewczynką, bo na wszystkich fotkach sprawia takie wrażenie. A zdjęcie z kiteczkami nadaje się na reklamówkę bobovity ;)

Krzyś myjący okna poprawił mi humorek z samego rana :) Aparat jeden mały 8) Wie, że tato daleko, a mama w domu dwóch chłopów ma, to ją w obowiązkach odciąża ;)

Weroniczka jak na prawdziwą solenizantkę prezentuje się jak gwiazda :) A te oczęta.. ::) Ja już pisac nie będę, bo mi się słownictwo wyczerpuje ::)

Majeczka pięknie tupta, szybko poszła jej nauka :)

reklama
musze sie Wam pochwalic,ze moje dziecko juz coraz czesciej samo stoi. Ale jak tylko sie zorietuje ze niczego sie nie trzyma to sie wystrasza i albo szybko czegos lapie albo klaps na tylek ::)
ja tam wole zeby sie jeszcze chodzic nie uczyla bo kto ja dogoni? ::) wczoraj pieknie mi wyrwala caly mech ze skalniaka! a ja go chodowalam pol roku ! dbalam zeby byl cien i mokro a ona mi go wyskubala !
normalnie wymiekam przy niej ::)
no i jeszcze chcialam wam powiedziec ze Tusia jest wspaniala, Tusia na prezydenta

Do góry