;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Delfiko pisze:musze sie Wam pochwalic,ze moje dziecko juz coraz czesciej samo stoi. Ale jak tylko sie zorietuje ze niczego sie nie trzyma to sie wystrasza i albo szybko czegos lapie albo klaps na tylek :
ja tam wole zeby sie jeszcze chodzic nie uczyla bo kot ja dogoni? : wczoraj pieknie mi wyrwala caly mech ze skalniaka! a ja go chodowalam pol roku ! dbalam zeby byl cien i mokro a ona mi go wyskubala !
normalnie wymiekam przy niej :
reklama
No a tak w ogóle to nie wychowana jestem bom sie nie przywitała ;D
Dzień doberek ;D ;D ;D
Rano wzięłam dwie tabletki antygrypowe bo cos mnie rozkłada i teraz sie czuje jak po wypiciu litra wódka....hmmmm.....dziwne działania niepożądane ;D ;D ;D
Dzień doberek ;D ;D ;D
Rano wzięłam dwie tabletki antygrypowe bo cos mnie rozkłada i teraz sie czuje jak po wypiciu litra wódka....hmmmm.....dziwne działania niepożądane ;D ;D ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:Hi, hi, opowieści c.d
właśnie przyjechaliśmy do szpitala i teraz mnie badają Skurcze lekkie, rozwarcie zaledwie 1,5, więc jest decyzja: zostaję i idę na porodówkę na test oksytocynowy. Może dzisiaj urodzę....
nieeeee ja Ci mowie ,ze urodziszy dopiero jutro ;D takie przeczucie mam ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
Niuńka pisze:A i chciałam jeszcze napisać że bb wymiera......baby pisać coś!!!!!!
no patzrcie ! a kto ma tutaj tylko niewiele ponad 1000 postow co? pisz Niunka pisz ;D ;D ;D
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
baby stan moich paznokci jest TRAGICZNY i w zwiqzku z tym chyba sobie zafunduje paznokietki w gabinecie kosmetycznym bo nie chce jechac do siostry z takimi oklaptusami . probuje to cos zapuscic ale sie lamia i rozdwajaja strasznie i mam pelno zadziorow i wkurza mnie to strasznie. no i w zwiazku z tym mam pytanie co ile trzeba potem ten akryl chodzic uzupelniac? i co jak mi sie juz znudza to bede musiala je usunac znowu w gabinecie czy sama jakos sie ich pozbede?
wiem glupie pytania ale ja nigdy takiego czegos nie mialam a lubie wszystko wiedziec zanim sie zdecyduje ;D
wiem glupie pytania ale ja nigdy takiego czegos nie mialam a lubie wszystko wiedziec zanim sie zdecyduje ;D