reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
musze sie Wam pochwalic,ze moje dziecko juz coraz czesciej samo stoi. Ale jak tylko sie zorietuje ze niczego sie nie trzyma to sie wystrasza i albo szybko czegos lapie albo klaps na tylek ::)
ja tam wole zeby sie jeszcze chodzic nie uczyla bo kot ja dogoni? ::) wczoraj pieknie mi wyrwala caly mech ze skalniaka! a ja go chodowalam pol roku ! dbalam zeby byl cien i mokro a ona mi go wyskubala !
normalnie wymiekam przy niej ::)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
No a tak w ogóle to nie wychowana jestem bom sie nie przywitała :p ;D

Dzień doberek ;D ;D ;D

Rano wzięłam dwie tabletki antygrypowe bo cos mnie rozkłada i teraz sie czuje jak po wypiciu litra wódka....hmmmm.....dziwne działania niepożądane ;D ;D ;D

Hi, hi, opowieści c.d

właśnie przyjechaliśmy do szpitala i teraz mnie badają :p Skurcze lekkie, rozwarcie zaledwie 1,5, więc jest decyzja: zostaję i idę na porodówkę na test oksytocynowy. Może dzisiaj urodzę.... :) :) :)

Iwon pisze:
Hi, hi, opowieści c.d

właśnie przyjechaliśmy do szpitala i teraz mnie badają :p Skurcze lekkie, rozwarcie zaledwie 1,5, więc jest decyzja: zostaję i idę na porodówkę na test oksytocynowy. Może dzisiaj urodzę.... :) :) :)

nieeeee ja Ci mowie ,ze urodziszy dopiero jutro ;D takie przeczucie mam ;D ;)

Weronika spi a ja sie ostatkiem sil sie zwleklam z lozka bo jak mala usypialam to mi sie oczy zamykaly jakos ::)
no ale mam kawe wiec zar ::)z ozyje

reklama
baby stan moich paznokci jest TRAGICZNY i w zwiqzku z tym chyba sobie zafunduje paznokietki w gabinecie kosmetycznym bo nie chce jechac do siostry z takimi oklaptusami . probuje to cos zapuscic ale sie lamia i rozdwajaja strasznie i mam pelno zadziorow i wkurza mnie to strasznie. no i w zwiazku z tym mam pytanie co ile trzeba potem ten akryl chodzic uzupelniac? i co jak mi sie juz znudza to bede musiala je usunac znowu w gabinecie czy sama jakos sie ich pozbede?
wiem glupie pytania ale ja nigdy takiego czegos nie mialam a lubie wszystko wiedziec zanim sie zdecyduje ;D

Do góry