reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ania, trochę ci zazdroszczę tego domowego spa, hihi. Może ja wieczorkiem też coś ze sobą zrobię, bo po tych górach to jestem zapuszczona totalnie :)
Kurcze chyba nie nadrobię tych sześciu dni nieobecności tutaj :(

reklama
ania.g pisze:
Dzis wieczorkiem zafunduje sobie domowe SPA - jestem sama ostani dzien i bede sie pielegnowac, drinkowac - cudo....

Wstyd sie przyznac ale te dwa wieczory bez moich mezczyzn dobrze mi zrobily - zero pospiechu w dzialaniu, sprzatanko pierwsza klasa - znow przez ulamek sekundy zatensknilam za innymi czasami, a potem zatesknilam za Jasiem ;D ;) - chyba ze mna wszystko ok ;D ;)
Aniu git !!!

W ogóle to polecam takie spotkania forumowe :) Dziewczyny, jak wszystkie jesteście takie fajne jak Ania to we wrześniu będzie lux impreza!!!!!!! I pomyśleć, że to dzięki naszym dzieciakom kochanym można poznać takich fajnych ludzi. Nigdy wczesniej bym nie przypuszczała, że "poznam kogoś przez internet" hihi.

Składam spóźnione życzenia urodzinowe dla wszystkich roczniaków!!!! Miliony całusków dla was i waszych mamuś!!!!!!!

ania.g pisze:
Wstyd sie przyznac ale te dwa wieczory bez moich mezczyzn dobrze mi zrobily - zero pospiechu w dzialaniu, sprzatanko pierwsza klasa - znow przez ulamek sekundy zatensknilam za innymi czasami, a potem zatesknilam za Jasiem  ;D ;) - chyba ze mna wszystko ok ;D ;)

Jak najbardziej  ;) ;D

Iwon pisze:
Lila jestem zachwycona Twoją Milenką. Musi być bardzo wesołą i mądrą dziewczynką, bo na wszystkich fotkach sprawia takie wrażenie. A zdjęcie z kiteczkami nadaje się na reklamówkę bobovity  ;)

Iwon rozpuszczam sie.......... :laugh: :laugh: :laugh: cudowny komplement,cudowny ciociu :laugh: ;)
od Milenki :-* :-* :-* :-*

Elfik ja mialam kiedys pazurki żelowe
i ja nie lubie długich pazurkow i mialam krotkie,takie w sam raz :)

uzupełaniałam co 2 tygodnie (bo to zalezy jak szybko rosnie paznokiec)
u mnie koszt pazurkow to 55zł a uzupełnianie z malowaniem jakiegos wzorka czy naklejaniem to ok 30zł

interes jak dla mnie dosc drogi....ale sa dziewczyny co chodza po domach
i tak na Noworodku jest dziewczyna z 3M i robi chyba za 30zł
bardzo tanio

a jak sie znudzisz pazurkami to sie je ...........zrywa..........fuj i jakie nie miłe!!! ::)
no i zdarza sie ze boli
bo sie odrywa pazura z czescia wlasnego paznokcia

ja przez jakis okres malowalam paznokcie bezbarwnym lakierem bo płytka paznokcia była tak cienka i miekka ze mogłam paznokiec we wszystkie strony wyginac.....

;)

Lilka pisze:
i ja nie lubie długich pazurkow i mialam krotkie,takie w sam raz  :)

u mnie koszt pazurkow to 55zł a uzupełnianie z malowaniem jakiegos wzorka czy naklejaniem to ok 30zł

bardzo tanio

a jak sie znudzisz pazurkami to sie je ...........zrywa..........fuj i jakie nie miłe!!!  ::)
no i zdarza sie ze boli

ja przez jakis okres malowalam paznokcie bezbarwnym lakierem bo płytka paznokcia była tak cienka i miekka ze mogłam paznokiec we wszystkie strony wyginac.....

;)

Lila, żelki robi ? możesz mnie jakoś na nią nakierować ?:):):):)

reklama
e_mama pisze:
Lilka pisze:
i ja nie lubie długich pazurkow i mialam krotkie,takie w sam raz  :)

bardzo tanio

a jak sie znudzisz pazurkami to sie je ...........zrywa..........fuj i jakie nie miłe!!!  ::)
no i zdarza sie ze boli

;)

Lila, żelki robi ? możesz mnie jakoś na nią nakierować ?:):):):)

juz szukam ;)

Do góry