reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
nie no Ksihu z tą szmatką do mycia okien jest bez kon ku ren cyj ny !!!!!! :p :p :p :p

a drugi Aluś z wiaderkiem, jeszcze mop i komplet :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D :p :p

macie rację dziewczyny, przysposabiajcie mini łośki do życia w rodzinie ;D ;D ;D ::) ::) :p :p :p :p :p :p
wychowanie przez pracę !!! hihihi

Kasiu.K co jest z Martynką ??? napisz nam tutaj chociaż w kilku słowach ?? buźki dla niej i duuużo zdrówka :-* :-* :-* !!!

NAJLEPSZE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA MACIUSIA

prezent2.gif
prezent2.gif
prezent2.gif
prezent2.gif

e_mama pisze:
nie no Ksihu z tą szmatką do mycia okien jest bez kon ku ren cyj ny !!!!!!  :p :p :p :p

a drugi Aluś z wiaderkiem, jeszcze mop i komplet  :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D :p :p

macie rację dziewczyny, przysposabiajcie mini łośki do życia w rodzinie  ;D ;D ;D ::) ::) :p :p :p :p :p :p
wychowanie przez pracę !!! hihihi
hehe starszy syn głównie bałagani wiec może młodszy będzie pomagał a tak miedzy nami to sie chyba do tatusia wdał bo mój łosiek tez tak porządki lubi

a tak wogóle to dobry wieczór w końcu znalazłam chwilke zeby tu zasiąść z piwkiem karmelkowym :p :p ;D ;D

idę się kąpciać babulce i spać :)
raczej nie przestawię się na tryb Martuśki naszej i nie zakończę dnia kolacją o 23  :p :p :p Buźki Martusia :-* :-*

dobranoc laski do jutra !!! :laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*

kochane babulki wy moje lipcowe - dziękuje bardzo - bardzo serdecznie za wszystkie życzenia urodzinowe dla Maciejaska  :)

pomijając kwestie ktore opisalam na zwierzakach, caly dzien byl udany. Gdy przyszli goście misiaczek latał jak szalony. Był w centrum zainteresowania i w związku z tym usmiech radości nie schodził Mu z buziaka  ;D Latał z kata w kąt albo kręcił się w kółko, taki przeszczęśliwy chrabąszczyk  :laugh: Jestem taka szczęśliwa, że Go mam - to taka moja pociecha życiowa. Cudownie jest miec dziecko! Gdy się decydowalam na taką zmianę w moim zyciu w ogóle nie byłam świadoma co mnie czeka :)

No i wielkie buziaki dla Was  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* - z Wami przeżywam te wszystkie najpiękniejsze momenty mojego zycia. Smutne tez, ale radość z dziecka jest tak wielka, że przesłania wszystko inne. Ech, jestem wzruszona i zaraz bedzie chyba mokra klawiatura.

Dobranocki, miłych snów i jeszcze raz buźki dla Was za wszystko  :-*

a ja sie witam!!!jest tu kto hop hop...

no i muszę cos nadrobić bo strasznych rzeczy sie dopuściłam, byłam wcześniej na forum a nie złożyłam życzeń Maciusiowi:

Maciusiu kochany
Ciocia Ania życzy Ci WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
tortu mega pysznego ( i na pewno oryginalnego ;) )
bezkolizyjnego poznawania świata
w przyszłości dobrej siostry lub brata
powodów do uśmiechu na twarzy
i tego co sobie wymarzysz
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*​

reklama
Do góry