reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Martuska pisze:
Dasaria i Niuńka dziekuje za odpowiedzi w sprawie włosków. Nie doczytałam, bo lece po koleji, tylko Mateuszkowi udało mi sie wczesniej pogratulowac, bo przy odpowiedzi wyskoczył mi post brunetki.
Asiu nei obrazaj się proszę :) :p :-*

Niuńka Ty też nieee ;) :)

hi hi hi no dobra wyjątkowo się nie obrażę ;D :D :laugh: ::) ;) ;) ;)

reklama
DASARIA pisze:
Martuska pisze:
Dasaria i Niuńka dziekuje za odpowiedzi w sprawie włosków. Nie doczytałam, bo lece po koleji, tylko Mateuszkowi udało mi sie wczesniej pogratulowac, bo przy odpowiedzi wyskoczył mi post brunetki.

hi hi hi no dobra wyjątkowo się nie obrażę ;D :D :laugh: ::) ;) ;) ;)

jakto? tak bez piwa wybaczasz? to nie fair!

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
Martuska pisze:

hi hi hi no dobra wyjątkowo się nie obrażę  ;D :D :laugh: ::) ;) ;) ;)

jakto? tak bez piwa wybaczasz? to nie fair!

hi hi hi bez pifka to ja nie wybaczam, Martuska obiecała pifko, więc wybaczyłam, :laugh: :D ;) :) :D ;)

jak tak dalej pójdzie to ja kasy nie będę musiała brac na wyjazd, bo do września jeszcze trochę czasu, a pewnie jeszcze kilka kobitek mi podpadnie, oj będzie się działo ;D :D :laugh: :laugh: ;) >:D >:D ;) :) :laugh: :D ;D

buziaki kochane !!!!!!!

jutro juz jada brat mlodego jego syn i syna mama wiec pokoik z kompem bedzie wolny wiec w wolnej chwiluni jak tymi bedzie spal to bede mogla zasiasc co mnie niezmiernie cieszy vbo przeogromnie za wami tesknie no juz doczekac sie nie moge kiedy zobacze co u was slychac no i fotki poogladam, ale to szybsze lacze ma byc dopiero pod koniec miesiacaz :mad: am ialo byc juz dziady ci wlosi i tyle

buzaiczki ogromniste dla was !!!!!!

tymi przekochany ! jaka jestem szczesliwa jak tak zasypiamy we troje, bo tymi czesto ma problem z zasnieciem i mlodego wola wiec lezymy we trojke i zasypiamy ostatnie dwa dni zasnal sam z mlodym, dzis przy tubisiach sam w lozeczku......................mysle ze powoli wszystko sie unormuje

w niedziele moze pojedziemy nad morze jak juz bedzie w koncu nasze autko, bo tez mialo juz byc dobry tydzien temu !!

buziaczki dla was kochane i tysiace cmokow dla szkrabikow

no i dla naszych roczniaczkow miliony usciskow i dla calej reszty solenizantow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOC BUZIAKÓW SŁODZIKÓW DLA MACIUSIA

art0140a0qi.gif

logosrv3ws.gif

ania.g pisze:
Czesc kolezanki - melduje sie ;D

Jestem juz po kolejnym spotkaniu bb - tym razem mialam okazje poznac Klaudie - jestem zachwycona.
Poznalam jak na razie dwie z nas wszytskich i mam jeszcze wieksza ochote na wrzesien. I z Martusia i z Klaudia rozmawialysmy bez zadnego skremopwania - super sprawa. Mell czekam teraz na Ciebie (jestes jedyna pasazerka na wrzesien ktorej jeszcze nie znam ;))

Aniu
  już nie mogę się doczekać  :)

a tak w ogóle to masz jeszcze jedno miejsce ???

reklama
Do góry