reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Mialam kupic sobie wozek w sklepie, ale wczoraj bylam u kolezanki i ta ma calkiem fajny do sprzedania - wielofunkcyjny. I jak dla mnie to sprzeda mi go za 150zl. I teraz nie wiem chcialam chociaz wozek zeby dzidzia miala nowy, ale tak tanio chce mi go sprzedac, ze juz nie wiem co robic.
Fajne macie prace. Ja tam nie licze na powrot, pewnie jak bym wrocila to by mnie szybko zwolnili, bo na moje miejsce juz kogos przyjeli. Ja mam plana isc na wychowawcze i do konca je wykorzystac. Moja kolezanka z pracy, przyjeta na tych samych warunkach ma 450zl na wychowawczym, czyli nawet by mi sie oploacalo, bo najwieksza pensja u mnie w pracy to 600zl czyli tylko 150zl wiecej, ktore pewnie wydalabym na bilety dojezdzajac do niej.

reklama
Maniu, to ja też tę książeczkę poproszę :)
rklaudia@poczta.onet.pl
Asiołku, to kuruj się tam. Nie zazdroszczę ci, jak sobie przypomnę moje przeziębienie, to strasznie ci współczuję :(
Mania a jak twoje zdrówko, bo też coś kichałaś ostatnio?

Tusia! No i jak bigosik wyszedł? Ja uwielbiam bigos, ale rzadko robię, bo jak narobię to potem musimy go jeść przez tydzień :)

reklama
czesc i czolem  ;)

zaraz zabieram sie za wyslanie tej ksiazeczki

Agus! ja w ciazy z Tymciem po badaniach tez czesto plamilam krwia :p

a wczoraj dostalam tez zastrzyk i mnie cale ramie boli :p hmm...

Do góry