reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mell super że imprezka się udała  :)

Ja właśnie wczoraj się dowiedziałam że 5 sierpnia idę na wesele do kumpeli i strasznie się cieszę bo coś takiego bardzo mi się przyda będziemy sami z mężem bez dzieci

reklama
No Aga opowiadaj Jak tam było na Krecie jak dzieci się zaklimatyzowały, bo my na przełomie sierpnia i września jedziemy do Włoch dokładnie do niewielkiego miasteczka na północy Włoch - Caorle i trochę się obawiam tej podróży ze względu na dzieci

heloł baby, ale u nas upał.............

zbieramy się do aqua parku, tylko jak ja się pokażę w stroju kąpielowym, boshhhhhhhhhhhhhhhh
mam nadzieję, że nie spotkamy nikogo znajomego hihihi :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no i ciekawe co powie na te wszystkie baseny moje dzikunowate dziecko ? ::) ::) ::) ::) :p :p :p :p :p :p

Maciuś jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim ciociom za śliczne karteczki i przekochane życzonka. Babulki kochane ale to jest strasznie miłe, że tak pamiętacie o wszystkich dzidziach :D Obiecujemy, że będziemy zdawać relacje z postępów w pozbywaniu się smoczka-cumelka, chodzeniu no i ... powiększaniu się rodzinki :D Idziemy do galerii powklejac pare fotek urodzinowych :)

cześc baby
ale tutaj dzisja cicho :o to pewnie przez to słoneczko co?
U nas dzisiaj strasznie wiało ale było ciepło i zaliczyliśmy z Weroniką taki malutki piknik i było sii
wyżłopałm pifko, weronika dostała balonik od dziadka i bardzo jej sie podobało jak grały zespoły hiiihi

czesc :)

lece kapac Julinke

a w ogole to padam na twarz :p spać mi się chce a imieniny teściowej na dole były to trzeba było posiedzieć :)

Eh próbuje was nadrobić - ale Kochane po kilkadziesiąt stron na dobę to chyba bym musiała swoich chłopaków samych na wakacje gdzies wysłać to moze by sie udało:((((
Nas chyba dopadła trzydniówka i ręce mam normalnie do ziemi - Mateuszek z goraczka 40 stopni przelewa sie przez ręce a lekarz mówi że to normalne i czopek za czopkiem - normalnie dzis mija trzecia doba i ja stoje nad nim i czekam na wysypke jak na zbawienie - to podobno po niej jest koniec choroby. Zwariowac mozna żeby dziecko tak cierpiało !!!!!!
Bodula tylko płacze i spi - to jak spi moge was poczytać - ale galerii znaleźć nie mogę - pomocy - co za dzieńńńńń.

Dziekujemy wszystkim za serdeczne życzonka urodzinkowe i wszystkim małym Jubilatom i ich Rodzicom wielki buziak od Mateuszka z Rodziną :laugh:

Aniu i... serdeczności dla Mateuszka, życzonka zdrówka mu przesyłam !! Jeśli chodzi o galerie to chyba nie masz do niej dostępu, Joasia już napisała do naszej moderatorki i pewnie na dniach dostaniesz dostęp a wtedy jak zjedziesz tym paskiem "idż" na dól to pod mamami z zagranicy będa " mamy lipiec 05" i tam nasze wszystkie galerie sa przeniesione bo zablokowałyśmy dostęp dla bepieczeństwa

reklama
Dziekuje Elfiko - czekam na galeryjkę i tak miło mi sie czytaaaaa:) normalnie az nieprawdopodne żeby tyl efajnych babek znalazło się w tym samym czasie na tym samym forum hi hi ale melancholja - to chyba z tej goraczki i mnie bierze. Narazie lecę sie wykapac i nabrac sił na jutro bo jak gorączka sie utrzyma .... a jutro poniedziałek i nie ma juz tatowych rączek do noszenia na zmianę ... raaany..

Do góry