reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a i widze z Agula sie pokazala hej ryba jak tam po wojazach? opowiadaj?!!!!!

no i MArtuska i Hanti co z tym pogadaniem przez skype??? ??? jakby co to ;) dopisuje sie

a my dzis caly bozy dzien na basenie siedzielismy ;) upal taki nieznosny ze az dech zapychalo :p
i przed nami swieto wiec jedziemy na parade do Chicago no i umowilam sie z ex mojego brata bo tam mieszka hmmm....fajna dziewczyna ale i tak bratowa fajniejsza ;) mam tylko nadzieje ze "siorka" nie bedzie miala mi za zle ::)

dobra ide spac kurcze musze kiedys znowu przysiasc i poogladac Wasze zdjcecia bo juz nie pamietam kiedy tam zagladalam :-[ ciagle mam za malo czasu i sie nie wyrabiam...rany jak ja funkcjonuje..zla organizacja czasu chyba :p ::) :-[

dobra spadam paaaaaa :-*

reklama
mania pisze:
Maciusiu Kochany sto lat!!!! duzo zdorowka duzo radosci duzo milosci i milych gosci  ;)
A Klaudus Tobie i Lukaszowi zycze wiele wspanialych chwil razem i usmiechu na codzien....tworzycie tak wspaniala rodzinke i chyba tylko pozostaje mi tylko zyczyc szybkiego powiekszenia  ;) :)

misiaczek.jpg
Maniu mam nadzieje,ze sie nie obrazisz :) i ja podpisuje sie pod tymi zyczeniami dla Maciusia i jego wspanialych rodzicow. :)

563.gif

Maciusiu spóxnione ale szczere życzonka urodzinowe.
Duzo słonca i słodyczy małemu maciusiowi ciocia tusia zyczy.

:-* :-* :-*

Ja wszystkich solenizantow przepraszam, ale to przez Wasze mamy ktore klikaja i klikaja a ja potem tylko nadrabiam i na pisanie nie mam czasu.

Serdecznosci od opoznionej cioci Ani dla Wszystkich kolejnych roczniakow
.

Gazela i Joasia trafily chyba na cudowna pogode - odpoczywajcie kobietki.
My w pierwszym tygodniu sierpnia jedziemy do Jaroslawca - to niedaleko od Darlowa - lipcowki atakuja ta okolice ;D

Agnieszka R. relacjonuj - ja sie tak pogubilam ze nawet nie wiem gdzie sie wylegiwalas - na jakiej wyspie ??? ;D

Witam bardzo żadko u wpadam bo mi czasu brakuje

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków: Maciusia-Klaudii, Martynki-Kasi, Majeczki-Tusi, Mateuszka -Ani I, Mateuszka-Brunetki, Darii-Dasari, Gabci-Maniowej i Gabci-Łuśki
Dużo uśmiechu i miłości i samych szczęśliwych chwil
                                                             życzą Edyta i Oliwierek

czesc

dziewczyny ale mam ból głowy - normalnie zaraz się przewróce  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

spać by sie chcialo ale Julia juz i tak pospała 12godz bez przerwy więc narazie na drzemke nie ma szans  :p

a imprezka superowa - wybawilismy się bardzo  ;D

Jasio wazy 10,5 kg.

Jasio zaczal chodzic wiec czasu coraz mniej - teraz trzeba miec oczy wszedzie no i za nim gonic - jak raczkowal to nie mogl zachaczyc o kanty a teraz jedno stracenie rownowagi i moze sie to zle skonczyc :(. Wiec latam za nim - a on zamiast grzecznie chodzic to prawie biega - czekam juz na moment kiedy ta jego rownowaga bedzie wieksza - zeby byl bardziej samodzielny - czyli pewnie za jakies 6msc ;)

Martuska dzieki za zamieszczenie zdjec - superowe ;D - czekam na wrzesniowe spotkanie - musze poczytac gdzie jedziemy itp - bo do innych watkow wieki nie zagladalam :(

reklama
Do góry