reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
to już postanowione OD WRZEŚNIA idę na prawko!  ;D

nom, słuszna decyzja :)
mówię Ci Asiu, w życiu nie sądziłam, że kiedykolwiek się za to wezmę a co dopiero, że zdam za pierwszym razem :) :p :p :p :p :p
a już w ogóle nie sądziłam, że to będzie mi sprawiało taaaaaaaaaaaaką frajdę :):)
łosiek mnie chwali, że prowadzę za każdym razem lepiej i to też mnie motywuje do tego, żeby ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć :) ;D ;D ;D ;D

reklama
łosiek ma podejście, zna się na kobitkach ;D

ja już jeździłam wiele razy (bez prawka ::) :p :police: :o) i musze przyznac, że też mi się to bardzo podoba

ja to na pewno nie zdam za pierwszym razem ::)
obstawiam do 5 razy sztuka :p

hello!!!
no i ja isę pochwalę, ze....niebawem zgłosze się do mojego instruktora i tez mam zamiar dokonczyc prawko... no i je zdac oczywiscie (to niebawem to jakies 2 tygodnie) :)

hello ;D

a ja prawko mam,tylko że chwilowo nieważne,
ale nowe się już drukuje i niebawem będę znowu pomykać po szosach dziurawych ;) ;D

no i co po wczorajszej pisemnej eskapadzie ....................dzisiaj nudą wieje :(

mój łosiek ogląda mecz i ja wreszcie mam bezkarnie kompa dla siebie,
a tu łikendzik i babulki siedzą z mężami ::) :p ;D

a i na imprezę żadną nie idę,bo nie mam z kim(łosiek nie nadaje na takich falach)

ciasta nie piekę,bo mam piekarnik do niczego(ewentualnie zostaje mi prodiż),
ale ja się odchudzam,a łosiek nie jest za bardzo za ciastem

a i się mecz skończył i pewnie mnie łosiek zaraz podsiądzie

i nawet nie mogę sobie drina strzelić,bo tabsy na odchudzanie nie zezwalają na taki luksus

ładny wieczór sobotni nie ma co :mad:

ale jakby co to na razie idę na allegro popatrzeć
i jestem tu jeszcze przez chwilę

może ktoś tu zajrzy ::) :p ??? ;)

reklama
Maciusiu Kochany sto lat!!!! duzo zdorowka duzo radosci duzo milosci i milych gosci  ;)
A Klaudus Tobie i Lukaszowi zycze wiele wspanialych chwil razem i usmiechu na codzien....tworzycie tak wspaniala rodzinke i chyba tylko pozostaje mi tylko zyczyc szybkiego powiekszenia  ;) :)

misiaczek.jpg

Do góry