reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a za nami super udany dzień w Sopocie, byliśmy na pysznej rybce i na lodach... Na plaży obok nas opalali się aktorzy z seriału "Kryminalni" hihi, no cóż ja znam tylko Zakościelnego i to z zupełnie innych ról bo Kryminalnych nie oglądam :):):)
Zrobiłam parę fotek ale tak od tyłu :) bidoki byli chyba nieźle skacowani bo tacy zmęczeni siedzieli :)

A w 3M baaaaardzo dużo się dzieje, nad morzem dzikie tłumy, wszędzie jakieś koncerty, tutaj Doda, tam Kukulska i Cerekwicka... normalnie można by jeździć z miejsca na miejsce i balować... no ale Julka ma swoje prawa i niestety nie da się pogodzić wszystkiego...

Zmykam do łośka na jakieś winko wieczorową porą  ;) ;) ;) ;)

reklama
ja chyba też znikam bo oczy mnie od słońca bolą i nie wyrabiam przy monitorze
E-mamo ale Ci zazdroszcze tego trójmiasta mmm tak bym chciała nad morze jechać a tu lipa i te koncerciki .... no ale trudno trza siedziec na tym zadymionym śląsku ::)

Aniu i... a Ty tam czasami zaglądaj bo jak bedziesz miala dostęp to poprostu wejdziesz a jak nie to napisze Ci brak dostępu.
Asia pisała do moderatorki w zeszłym tygodniu wiec juz powinnas miec ten dostęp lada chwila myśłe a jesli ne bedzie to sie upomnij, napiszemy jescze raz i Ci przydzieli :)

elfiko pisze:
ja chyba też znikam bo oczy mnie od słońca bolą i nie wyrabiam przy monitorze
E-mamo ale Ci zazdroszcze tego trójmiasta mmm tak bym chciała nad morze jechać a tu lipa i te koncerciki .... no ale trudno trza siedziec na tym zadymionym śląsku  ::)

Aniu i... a Ty tam czasami zaglądaj bo jak bedziesz miala dostęp to poprostu wejdziesz a jak nie to napisze Ci brak dostępu.
Asia pisała do moderatorki w zeszłym tygodniu wiec juz powinnas miec ten dostęp lada chwila myśłe a jesli ne bedzie to sie upomnij, napiszemy jescze raz i Ci przydzieli  :)

ale chyba Ania i... ma dostęp bo ma obok nicka napis lipcowe mamy'05

Maaaaaam - myslałam ze bedzie oddzielna galeria - a Wy to wszystko ukryłyscie - normalnie kryminalne zagadki w lipcówkach.
Ale słodziaki te szkraby:)))))))))))))))
Mam nadzieje że i naszego urwisa uda mi sie wrzucić:)

ania i.. pisze:
Maaaaaam - myslałam ze bedzie oddzielna galeria - a Wy to wszystko ukryłyscie - normalnie kryminalne zagadki w lipcówkach.
Ale słodziaki te szkraby:)))))))))))))))
Mam nadzieje że i naszego urwisa uda mi sie wrzucić:)

koniecznie bo pamiętamy tylko parodniowego bobaska!!!

Powariowały baby!!!!
Tyle do nadrabiania, aż oczy bolą i jak tu teraz jeszcze coś pisać, co!!!!! :police: :police: :police: :police:

My dziś po wycieczce do Rynku wrocławskiego, mały dumnie dreptał po chodniku i z tego wrażenia spał w dzień tylko 30 min. Za to po kąpieli praktycznie padł od razu ::).
Jak znajde chwile to wklej pare fotek z roczku.

reklama
CZeść babki

Jestem - dziś wrociłam z Łeby i musiałam do was zajrzeć choc na moment

Dzięki za życzenia urodzinowe to jest przerażajace jak się starzeje mam już 28 lat

W Łebie byłam 8 dni dlatego mnie nie było na BB

Jutro napiszę cos więcej i wkleję fotki

Do góry