reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

winniethepooh50qg.gif
KOCHANY MACIEJASKU Z OKAZJI URODZIN SAMYCH SłONECZNYCH DNI,UśMIECHU NA BUZIUNI I WSZELKIEJ POMYśLNOśCI !!!
k119rg.gif

reklama
Cześc babulce paskudne po nocach piszące i te lepsiejsze śpiące w tym czasie ;D
myślałam ,że jak pójde spać to Wy tez trzecznie sie pożegnacie a tu co? nastukały z 15 stron jeszcze ::)
no nic ide nadrobić to bo mam inne wyjście? ;D

a i ledwo żyje bo dzisiaj sobie zrobiłam takie mega sprzatanie że szok!

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
Lilka pisze:
a ja sobie wlasnie wyobrazilam jaką szneke (mine) zrobi Elficzorka jak zobaczy tyyyle stron  :D :D :D :D heheeee

:o :o :o :o pewnie taką  ;D ;)

paskudnice jedne, a rano smskiem napisałam Joasi że 10 stron naklikałyśmy a Wy małpiszony co? i jeszcze sie nabijaja paskudnice jak nic  :p

:laugh: >:D :-* ;D :laugh: ;)

Iwon pisze:
Co do chodzenia, u nas podobnie jak u gazelaczka, zasuwanie pełną parą. Raczkowanie, to teraz jakieś 10%. Wygląda to surrealistycznie, bo ostatnio było na przykład tak: przebrałam go po kąieli w piżamkę, zostawiłam na tapczanie i mówię, poczekaj tu, mamusia pójdzie po wanienkę do łazienki. Po czym będąc w łazience widzę, jak nagle wychodzi z sypialni coś małego w piżamce i zasuwa z szelmowskim uśmiechem w moją stronę na nóżkach  ;)

Rano podobnie, codziennie po przebudzienu sobie leżymy, gilgoczemy, przytulamy, a jak mu się już nudzi, to siada, potem schodzi z kanapy i maszeruje po całym mieszkaniu tam, gdzie akurat ma ochotę.
Coś niesamowitego, bo przecież jeszcze niedawno była to nieruchoma, zależna od nas istotka, a teraz już jest samodzielnym facetem  8)

hi hi hi ja także uwielbiam obserwowac jak moje dziecko staje się coraz bardziej niezależne ;D :)

a my wróciliśmy z Sopotu, ale tam jest bosko, łosiński wypił sobie browarka a ja prowadziłam w obie strony...
normalnie zaczynam się wciągać na maxa :)

Julidło śpi, a ja idę na oliwki hihihi

reklama
Do góry