gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, wszystko chyba zależy od lekarza. Ja przytylam 8 kg i nikt na mnie nie krzyczy. Zreszta ja bym nie pozwolila sobie tak w kasze dmuchac - szczupla jestem, a wiadomo ze co kobieta to inny przypadek. Po takich krzykach to potem babki sie tylko denerwuja, zaczynaja ograniczac z odzywianiem i nie dostarczają tego co należy sobie i maluchowi. A 6 kg to zupelnie dobry przyrost jak na koniec 6-go miesiąca. Ciekawe czemu okrzyczala Cie : ???
A ja mam dzisiaj studniówke!!! I coraz poważniej myśle o przygotowaniach. Czasem mnie dopada, że nie mam pojęcia jak się opiekować małym bobasem. Mam nadzieje ze na szkole rodzenia nauczą mnie wszystkiego, bo nie wiem czy sama intuicja mi wystarczy :laugh: No i chyb juz czas na zakupy - ja coraz odważniej zaczynam sie rozglądać za tym i owym. A Wy?
A ja mam dzisiaj studniówke!!! I coraz poważniej myśle o przygotowaniach. Czasem mnie dopada, że nie mam pojęcia jak się opiekować małym bobasem. Mam nadzieje ze na szkole rodzenia nauczą mnie wszystkiego, bo nie wiem czy sama intuicja mi wystarczy :laugh: No i chyb juz czas na zakupy - ja coraz odważniej zaczynam sie rozglądać za tym i owym. A Wy?