reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Hej Mamusie
Ale tu gwarno - jak zawsze - ja sie dawno nie odzywałam bo odpoczywałam troszke u Tesciów. Ale było fajnie:))) I jeszcze do tego taka milutka pogoda.
Mam nadzieję że Aga sie zaraz odezwie i wszystko jest ok???
Duzo zdrówka Aga

reklama
a wlasnie pomyslalam o tobie, ze tez sie dosc dlugo nie odzywasz, tylko, ze u ciebie to tak czesto bywa, wiec sie nie martwilam - mam nadzieje ze sie nie zloscisz ;)

jasne że nie - my mamy straszne problemy z netem i czasami szlag mnie trafia jak próbuje cos napisać. Ale już umęczyłam Mężusia i zakładamy Neostradę.

Kiedy zaczynacie zakupy dla maluszkow??
ja kupiłam kocyk - sliczny - nie mogłam sie juz dłuzej powstrzymać, a poza tym boje sie troche że im póxniej tym bedzie mi ciężej latać po sklepach no i maja byc upały.
Ale z drugiej strony jak juz jestem w jakims sklepie to nie moge sie zdecydować i nie wiem od czego zaczać:))) Tyle tego...

No i jestem dziewczynki :)
Bylam u lekarza i dostalam L4 wiec juz mi troszke lepiej, dzidzia zdrowa nadal dziewczynka tylko termin mi sie troszke do przodu posunal, z 9go lipca na 4go ale to sie jeszcze bedzie pewnie zmieniac. Dostalam nospe i magnez i mam brac jakis wiesiolek???? To jakies ziele jest? Powiedzcie gdzie to kupic.
No i mam koniecznie jechac najpozniej w poniedzialek do szpitala na ta szczepionke na przeciwciala bo to trzeba podobno do konca 28 tygodnia zrobic a najlepiej zaraz po 26tc
A teraz czuje sie jakos niespecjalnie bo cos mnie od poludnia biegunka meczy :( myslalam ze z nerwow ale dalej nie przechodzi i mam skorcze w jelitach jakies :mad:

Ale namarudzilam co? :D
Jesli chodzi o zakupy to ja tez jeszcze nic nie kupuje i nawet do sklepow nie zagladam bo wydaje mi sie ze jak tam wejde to zaraz potem jakies zle rzeczy sie z dzidzia zaczna dziac, takie mam ostatnio leki i ciagle sie stresuje ze jakis skurczy dostane albo cos innego. Dziewczyny wy tez takie macie stany nerwowe i wyobrazacie sobie takie rzeczy czy tylko ja tak swiruje?

Czyli zdarze ze szczepionka jak pojde w terminie do lekarza:) (bede w 27 tyg)
Tez bym obstawila ze wiesiolek to ziolo:), ale moze bedzie ktos bardziej zorientowany:)
Gratuluje Ci L4 elfiko tak przy okazji.

Jeszcze stanow nerwowych nie mam:), nie martw sie skurcze przyjda w swoim czasie. Po za tym juz jestes w takim tygodniu ciazy ze jakby nie daj Bog cos sie dzialo to dzieciaczek ma duze szanse na przezycie - technika robi cuda - tak sobie powtarzam i sie nie stresuje za duzo przed wczesnym porodem (oby go oczywiscie nie bylo).

Oj dziewczyyny ale napisałyście stron !!!!!
Ja też jeszcze nic nie kupuję dla maluszka.

Elfiko wiesiołek to jest zioło i kupisz w aptece.

reklama
Do góry