reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kupiłam dziś przez internet fajną ksiazke "Język niemowlat". Podobno super. Jesli bedziecie kupowały to lepiej na allegro, duzo taniej.

Ja tez jestem na etapie "W oczekiwaniu na dziecko". Ale oczywiscie "Pierszy rok zycia dziecka" już czeka na półce.
Może jak bede na zwolnieniu bede miała wiecej czasu na czytanie.

reklama
Dziewczyny!
ja kiedys dostalam mailem ksiazke kucharska dla niemowlat od Slowiczka (mamy niemowlaczka )
jesli ktoras z Was bedzie chiala dajcie znac przesle ja Wam ;)
a tym czasem zbieram sie do wyjscie i lece do lekarza

kurcze nieciekawie z Aga!!!!
a tego babsztyla to bym chyba w tylek ugryzla!!!!!

mam nadzieje ze u niej wszystko ok!!!!

Agus jak mozesz to sie odezwij!!!!!!

Aga pewnie to samo ma co ja ostatnio uplawy z krwia - obtarta szyjka przez wspolzycie.
A ja tylko na chwile zagladam, bo dzis mnie kluje z boku (au) i wkurza mnie to. Leze zeby przeszlo.

Oj dziewczyny ja też popołudniu dostałam takiego silnego bólu zołądka,że aż mnie skręcało. Mysłałam ze to zatrucie jakieś, ale jak narazie przeszło samo i to bezobjawowo. ;)

A ta położną to na prawde nie warto sie przejmować. kazdy jest inny w koncu.

Gazelaczku ja jeszcze nic nie kupowalam ani nie ogladalam. Na razie czytam o wozkach (zreszta chyba o tym wiesz) i wiem ze wiem coraz mniej:(
Poczekam chyba jak zaczniecie kupowac wozki - dla mnie najwiekszy problem to sztywna gondola czy tylko miekka gondola (=wkladka noworodka). zreszta nie chce tu otwierac watku o wozkach (Namietnie zagladam na glowne formu:))

Ja mysle ze powolutku w maju zaczne kompletowanie jakies rzeczy.

Ja rowniez mam nadzieje, ze Adze nic nie jest.
Rzeczywiscie Anitki dawno tez nie bylo, ciekawe tez co z Lilka - kurcze najgorzej jak tak nie mozna sie dowiedziec...:(

Agakrzysztofik to witam w klubie samotnych ciezarnych - maz daleko jest od Ciebie?
Po porodzie tez tak bedzie czy szykujesz jakas zmiane jak ja (przeprowadzka do w-wy na 2-3 msc)?

reklama
mi narazie przeszlo po skopolanie. Juz sie nie chwale, ze mnie brzuch nie boli, bo jak cos sie pochwale, ze nie boli to za jakis czas boli. Ostatnio sporo dziewczyn sie nie odzywa - Sylwia79 i zabka z tych co jeszcze pamietam.
Dziewczyny moze tak niedlugo powysylamy sobie na maila swoje numery telefonow i wrazie co zawsze bedzie mozna wyslac jakiegos smsa. Zwlaszcza jak zaczniemy rodzic. Jak by tu zrobic moze ktoras ma jakis pomysl?

Do góry