reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
No właśnie Klauduś. pomysłam o Tobie, że też będziesz miec termin wczesniejszy przez cesarke. W sumie to az mi raźniej że nie jestem sama. :D

A mnie dziś znów bolą blecy. Własnie lezała plackiem na podłodze, bo już sama nie wiem co może mi pomóc.
Frido słyszałaś o tym markecie dzicięcym, który otwierają u nas? Mają sporo atrakcji cenowych.

Na Psarach(wylot na Poznań).
Bardzo możliwe że to w miejscu tej hurtowni. Ale nie mam pewności. Tak sobie gdybam. Chyba w sobotę jest otwarcie, ale z tego co wiem to ta data się zmienia, ze wzgl.na Papieża. Ale raczej będzie to sobota

Jesli urodze w ostatnim tygodniu czerwca. a tak pewnie bedzie to moja mama będzie happy, bo na urodzinki bedzie miała wnuczka. ;D

reklama
Ja bym chciala na swoje urodzinki mieć moje maleństwo :laugh:
A nie wiesz czy te promocje obejmują tylko dzień otwarcia czy też będą dłużej trwały?
Może sie wybiorę tam z moim Mariuszem w sobotę.

Do góry