reklama
A my bylismy wczoraj na USG 3D - łomatko ale pieknie!
Zdjecie jest juz na swoim miejscu, czyli w dzidiziusiowym USG lipcoweczek.
Dziewczyny, moja coreczka jest normalnie do mnie podobna! Chociaz generalnie troche pokpiwalam z doszukiwania sie podobienstwa w obrazach USG, to kazdy kto patrzy na zdjecie Rozyczki od razu mowi, ze naprawde jest taka jak ja
Czy to nie cudowne???
Dobra wiadomoscia jest tez to, ze oprocz faktu ze wszystko jest OK, to mala wreszcie ulozyla sie glowka w dol, a ja bardzo, ale to bardzo nie chcialam miec cesarki.
Poza tym chodze na silownie, a oprocz tego bylam na zajeciach jogi dla ciezarnych - polecam! Naprawde daje w kosc Moze ktoras z Was chce dolaczyc do grupy, bo jest nas tylko 2. Pon-sr na Warszawiance, koszt 25 zl/godz. Ja chodze tylko w poniedzialek, ale mozna i 2 razy.
Zdjecie jest juz na swoim miejscu, czyli w dzidiziusiowym USG lipcoweczek.
Dziewczyny, moja coreczka jest normalnie do mnie podobna! Chociaz generalnie troche pokpiwalam z doszukiwania sie podobienstwa w obrazach USG, to kazdy kto patrzy na zdjecie Rozyczki od razu mowi, ze naprawde jest taka jak ja
Czy to nie cudowne???
Dobra wiadomoscia jest tez to, ze oprocz faktu ze wszystko jest OK, to mala wreszcie ulozyla sie glowka w dol, a ja bardzo, ale to bardzo nie chcialam miec cesarki.
Poza tym chodze na silownie, a oprocz tego bylam na zajeciach jogi dla ciezarnych - polecam! Naprawde daje w kosc Moze ktoras z Was chce dolaczyc do grupy, bo jest nas tylko 2. Pon-sr na Warszawiance, koszt 25 zl/godz. Ja chodze tylko w poniedzialek, ale mozna i 2 razy.
widzialam, ze dywagujecie na temat terminow porodow - a ja nie mam terminu lekarz mowi, ze musi przejrzec historie wszystkich moich USG, porownac z data ostatniej miesiaczki i dlugoscia cykli, i wtedy cos powie, ale pocieszyl mnie ze tolerancja jest ok 32 tygodniowa w kazda strone. Do tej pory mialam 2 terminy, i w ich granicach spodziewam sie calej akcji - 16.06-04.07...
jesli chodzi o wiek, to prosze przestac narzekac, bo moj rocznik to 71, wiec najpewniej jestem z Was najstarsza
jesli chodzi o wiek, to prosze przestac narzekac, bo moj rocznik to 71, wiec najpewniej jestem z Was najstarsza
AgaR.
Fanka BB :)
A ja jestem dzis kaleka,a wlasciwie to od wczoraj :.Wczoraj ta lapka spazona to od ciemnosci chwilowej przed oczami...jeszcze od wczorajszego dnia strasznie boli mnie kosc ogonowa,nawet usiedziec nie moge,zle mi sie tez lezy ,no i znowu dzis 2 razy mialam ciemnosc przed oczami :.Boje sie sama w domu z Doriankiem siedziec bo jak w koncu zemdleje....?!Nic goracego do picia dzis nie robilam,bo tez sie boje :-[.
AgaR.
Fanka BB :)
Niestety musze na razie sama siedziec.Ale jeszcze straszniej sie robi bo chyba mam uplawy z krwia ,teraz czekam i ide za momet zobaczyc,ale strasznie sie boje.Juz dzwonilam do meza zeby dzisiaj byl wczesniej z pracy.Ale ja zachwile sie okaze ,ze tej krwi jest wiecej to odrazu do doktorka dzwonie.
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Aga, to moze zadzwoń od razu do doktorka. Kurcze, nie ma co zwlekać. Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
O rany, ale się wczoraj dziewczyny rozgadałyście. 6 stron musiałam nadrabiać.
Brunetko! To wygląda na to, że my obie te cesarki będziemy mieć w czerwcu W sumie, to bym nawet chciała wcześniej, bo by więcej lata było na spacerki z dzidzią.
O rany, ale się wczoraj dziewczyny rozgadałyście. 6 stron musiałam nadrabiać.
Brunetko! To wygląda na to, że my obie te cesarki będziemy mieć w czerwcu W sumie, to bym nawet chciała wcześniej, bo by więcej lata było na spacerki z dzidzią.