reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
kw63wx.gif
KOCHANA NIANIU
NAJWIęKSZA W żYCIU JEST MIłOśC
A RADOśC -NAJJAśNIEJSZA
NADZIEJA JEST LUDZIOM NAJMILSZA
TęSKNOTA ZAś NAJGłęBSZA
A NAJCIEPLEJSZA JEST DOBROć.......

NIECH KAżDA Z NICH INNą BARWą ZNACZONA
WYPEłNIA TWOJE żYCIE
MALUJąC JE KOLORAMI.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!
serce264ax.gif

o ranyyy jak pięknie, nie pozostaje mi nic innego jak tylko się pod tym podpisać ;D :laugh: :)

Wszystkiego naj naj Nianiu :laugh:

reklama
tusia26 pisze:
To co z tym mini spotkankiem, bo ja moge gdzies tam, jak nad morze, pojechac z rodzinka. Gdzie to? GAZELACZKU??????????

Tusiu, gazela i Asia będą nad morzem w Darłowie, od tej soboty przez około tydzień :) Asia już wyjechała na wczasy :)

Iwon pisze:
tusia26 pisze:
To co z tym mini spotkankiem, bo ja moge gdzies tam, jak nad morze, pojechac z rodzinka. Gdzie to? GAZELACZKU??????????

Tusiu, gazela i Asia będą nad morzem w Darłowie, od tej soboty przez około tydzień :) Asia już wyjechała na wczasy :)

Asia juz jest w Warszawie i wieczorkiem jedzie do Darłowa. Aj zazdroszcze plażowania mmmmmmmm ::)

elfiko pisze:
Iwon pisze:
tusia26 pisze:

Tusiu, gazela i Asia będą nad morzem w Darłowie, od tej soboty przez około tydzień  :) Asia już wyjechała na wczasy  :)

Asia juz jest w Warszawie i wieczorkiem jedzie do Darłowa. Aj zazdroszcze plażowania mmmmmmmm ::)

nom, ja też, tylko pogoda trochę nie teges...
ale może się odmieni :)

NiaNiu wszystkiego najlepszego

logosrv6nl.gif

W dniu Twych urodzin
W dniu pełnym radosci
Życze, aby usmiech Na Twej twarzy goscil!
Niech sie spelni rychlo Każde Twe marzenie
A smutek, cierpienie Ida w zapomnienie!​

Echhh jak fajnie mieć urodziny :) ;D Jestem naparwde wzruszona :p az mam łzy w oczach...

A do tego wszytskiego rozmawiałam własnie z Joasią. Spaceruje sobie z dziewczynami i dziaciaczkami po łazienkach :) Jest super. A sama Asia..co ja bede mówić. ten kto jej nie słyszał niech załuje ;D ;D ;D ;D

WSZYSTKIM KOCHANYM SOLENIZANTOM 
102.gif

Urodziny dzień radosny,
Pełen kwiatów zapach wiosny.
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.

candy_lg_wht.gif
EWUNIA - ALUNIA I MICH
221.gif

reklama
Melll pisze:
NiaNiu wszystkiego najlepszego

logosrv6nl.gif

W dniu Twych urodzin
W dniu pełnym radosci
Życze, aby usmiech Na Twej twarzy goscil!
Niech sie spelni rychlo Każde Twe marzenie
A smutek, cierpienie Ida w zapomnienie!​

Nianiu wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!

(Mell sorcia ze sie podpiełam ale ja nie umiem robic tak ładnie ::) )

Do góry