reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
To co z tym mini spotkankiem, bo ja moge gdzies tam, jak nad morze, pojechac z rodzinka. Gdzie to? GAZELACZKU??????????

Tusiu, będziemy koło Darłowa. Ja w Cisowie, a Joasia, o ile pamiętam w miejscowości Kopań. Postaram Ci sie wyslac na priva moj tel kom, to sie ewentualnie zdzwoniy i jakos umowimy. Teraz jakos net mi sie muli i nie mogę na żadnej mapie tego znaleźć żeby Ci pokazać....

reklama
Nianiulec - trzymaj się w Dniu Urodzin!!! Życzę Ci samych radości i uśmiechu od ucha do ucha  ;D ;D ;D I żeby Twoj maly promyczek był dla Ciebie wielką pociechą, a ten duży promyk tez niech się sprawuje  ;) I zaglądaj do nas częściej na BB  :)

kochane przelotem...........................tymi zasnął a ja nie wiem w co ręce włożyć.................ogarnąć kuchnię , zrobić obiad, pakować, bb , odciągnąć pokarm .............bo tymi się od wczoraj byntuje na cycuszki :( :( i wogóle nie je albo weźmie do buzi i odrazu mnie podgryza i puszcza wywala jęzor na wierzch i się szyderczo śmieje, albo wogóle głowę odwraca .................a ja chę go jeszcze pokarmić.................no i tymbardziej że teraz wyjeżdżamy do tych włoch cholera to nie chcę aby rezygnować z cycania.........................chciałąm aby się sam odstawił, ale nie już i nie teraz...............może będzie jeszcze jadł, bo teraz idą mu bolące zębiska (nawet nie wiem jakie) i to ssanie powogdóje większy ból..................
no nic muszę poodciągać i może was podczytać trochę w międzyczasie, reszta zaczeka, bo mi cycole zaraz rozsadzi już mnie bolą :( cholerka na to wszystko jeszcze to

a no i wiecie co z ttymi butlami srania co niemiara...............

a może napiszcie mi kochane ja wygląda u was dzień pod względem jedzonka co o której i ile ??? bo nie wiem teraz sama....................jadł do tej pory rano jakieś śniadanko ze mną później deserek obiadek i kasza na kolację no i w między czasie cyc albo chrupki albo biszkopyt czy jaieś takie....................../no a teraz ???

kochabe ale jak byście mogły to na priva poprosze bo nie dokopię się później a nie mam czasu niestety na was .............narazie ...............bo we włoszech mamy stałe i na dodatek było wolne ale jak przyjedziemy to będzie już szybkie :D

buziaki tęsknię za wami bardzo mocno ściskam i cąłuję !!!!
a jedziemy chyba poniedziałek lub wtorek.................jeszcze się odezwę do was !!!

ahaaa jeszcze miałam napisać że ciężko widzę nas tzn zwłaszcza tymika tam we włoszech bynajmniej na początku, późńiej się jakoś przyzwyczai...............ale oni tak są ze sobą zżyci dziś np siostry i chłopaków nie ma rodziców też nie no i tymi stoi koło drzwi i woła baba.............bem (babcie i benjamina) no i chodzi taki smutny.......na korytarzu szuka i zagląda do pokoi rodziców i siostry..............już ryczeć mi się chce !!!! pocieszam się że tymi dziś taki smutny też dlatego że ta pogoda taka deszczowa

ale będzie miał artka ! no i dobrze że rodzice nas zawożą i zostania kilka dni, bo wiadomo nowe miejsce nowe twarze no a dziadkowie znajomi będą no i pokoik chcę mu podobnie zrobić jak mamy tutaj

rany dziewczyny mam tyle teraz na głowie masakra cały czas jeszcze sięzastanawiam jak on zniesie tą rozłąkę !! podróż ok 900 km ! no i czy pamięta młodego......................dzieci takie maleńkie szybko zapominają a to już !!!!!!!!!!!!!!! 3 miesiace !!!!!!!!!!!!!!!!! niby jak ostatnio oglądaliśmy fotki na kompie i młody był na zdjęciu to tymul klepał monitor, np tata ostatnio go wziął na ręce i był bez koszulki i tak skubał o za włosy na klacie (tak samo młodego skubł) i miał przy tym strasznie smutaśną minkę i taki zamyślony............

a no i mleko nie chce wcale mi lecieć! tzn piersi są perłne ale za cholere nie chce mi nic lecieć laktatorem jak odciągam (wczoraj trochę odciągnęłam i tymi z ochotą wypił, tylko mało mu było a cyca nie chciał )

Nianiucha STO LAT!!!!
duzo milosci, duzo czulosci i duzo radosci  i spelnienia marzen!!!!!!!

bdaisysnoop_plant_xl.jpg

:-*

Nianiulcu kochany!!!
moc buziaków dla Ciebie w dniu tak wyjątkowym!!!
Sto lat!!!!!.... i ,, m m mmm m --- to było od Kuby

Iwon pisze:
Dzień doberek  :)
Udało mi się znaleźć na allegro link z dokładnie takim samym fotelikiem w tym samym kolorku. Oto nasz nowy nabytek w całej okazałości  ;)

11275892816ug.jpg

hi hi hi my mamy identyczny, Darcia jeździ w nim od grudnia i sprawdza się rewelacyjnie :)

reklama
rany dziewczyny chyba jednak jedziemy w niedzielkęwieczorem ........................ :o :o :o :o :o :o :o .....................a ja daleko w lesie z pakowaniem i chyba dziejsza nocka o ile tymi pozwoli jest przede mną.....................jeszcze zostąło mi trochętu w pokoju na dole, przejżećpralnię i szafę (a'la komórka, piwnica czy jakieś takie ;) ) gdzie mam sprzęty kuchenne swoje...........no i kuchnia i pokój nasz o rany chyba nie dam rady..................i zaraz mnie chyba rozwolnienie złapie

a tymi już drugi dzień nie pociągnął cyca :( ale mi go żal i smutno mi z tego powodu...............................a dziewczyny bo muszę kupić tabletki na spalanie w razie W czy można je bez recepty dostać czy lekarz musi dobrać jak "niby" dobiera anty ?????????????????????????????????????

Do góry