reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
chejjj hani

ja też zmykam choć dopiero zajrzałam, Tymul ząbkuje Martynia też więc nie piszę dalej co jest bo wiecie

no i pracowałam troszkę na kompie rano do pracy
do tego rodzinka jutro przyjeźdza znowu zero czasu dla siebie
ale chyba tego potrzebuje niech coś się dzieje a co tam ;D

mania pisze:
i my rowniez chielibysmy zlozyc zyczenia wczorajszym jubilatom  ;D
Mateuszkowi,
Mateuszkowi,
Darii

kubus11.gif

zyczymy samych radosnych dni, usmiechnietej minki i duzo milosci od rodzinki  :-* :-* :-*

maniula pozwól że się dołączę z martynią pod Waszymi życzeniami
kochane dzieciaczki stoo latt

witaj Kasieńko ;D

pisz nam kochana,co tam u Was
a co do wrażeń,jasne nigdy tych pozytywnych za wiele ;)

hanti kochana u mnie jakoś się turla ciągle pracuje i biegam z wywieszonym jęzorkiem żeby w domciu wszystko ogarnąć
ale to chyba jest mi potrzebne bo wole nie mieć za duzo czasu na rozmyślanie
co by było gdyby........ ;)

holoł baby bladym świtem ;D

u nas paskudnicko, bleeeee, chmury, chmury, chmuryyyyyy, ziąb :-[ :-[ :-[

trochę jestem niewyspana więc zaraz muszę się postawić na nogi pierwszą kawką :)

Julka łobuzek została spacyfikowana w kojcu hihihi, w końcu zaczął się przydawać :)

a Wy gdzie jesteście ??

witam z rana
u nas tez pochmurno a w nocy padało wiec jest chłodnej - jakies 18 stopni
ale przyda sie jeden dzień chłodniejszy bo bysmy sie potopili wszyscy :p
ide teraz zmienic pieluche dziecku które siedząc na nocniku zrobiło siusiu a te większe gabaryty do pieluszki ::) teraz zmajstrowało ::)

Dzień doberek  :)
Udało mi się znaleźć na allegro link z dokładnie takim samym fotelikiem w tym samym kolorku. Oto nasz nowy nabytek w całej okazałości  ;)

11275892816ug.jpg

reklama
Fajowy nabytek Iwonko , my tez musimy wreszcie kupic Weronice taki fotelik a juz przed wyjazdem do Niemiec to musowo. Z tej firmy Ramatti mamy teraz taki od 0 do 18 kg ale taki kubełek i mała juz w nim siedzi pokrzywiona . Musze zrobic rozeznanie i sie na coś w końcu zdecydować ::)

Do góry