reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kaśka k pisze:
chejjj hani

ja też zmykam choć dopiero zajrzałam, Tymul ząbkuje Martynia też więc nie piszę dalej co jest bo wiecie

no i pracowałam troszkę na kompie rano do pracy
do tego rodzinka jutro przyjeźdza znowu zero czasu dla siebie
ale chyba tego potrzebuje niech coś się dzieje a co tam ;D

boshhh Kasiu Ty sie zapracujesz nam jak nic! Dobrze,że Cie odwiedzinki czekaja bo bys nam w końcu zniknęła ze zmęczenia pewnie, kochana kiedy jakiś urlopik planujesz co? Jedziecie gdzies z Martynią?

a ja jak wczoraj zasiadłam przed tv o 20.30 to zgasiłam to pudło dopiero po pólnocy ::) seriale seriale seriale i martini ;D

No a teraz czuje na plecach lodowaty wzrok mojego męża który oddał laptopa do jakiejs konserwaji??? i teraz musi czekac az mu zwolnie tego hihihi

mówię Wam, zaczęło się ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ONA jest wszędzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ale beka :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

e_mama pisze:
mówię Wam, zaczęło się ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ONA jest wszędzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ale beka :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

hi, hi
JULKA!!!! daj popalic mamie ;D

elfiko pisze:
tusia26 pisze:
e_mama pisze:
mówię Wam, zaczęło się  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ONA jest wszędzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ale beka  :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

hi, hi
JULKA!!!! daj popalic mamie  ;D

dopingujmy Julinke  ;D ;D ;D niszcz kochana, niszcz  ;D

:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

małpeczki :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D ;D

zaległe życzonka urodzinkowe dla naszej niani kochanej i fridzi :-* dziewczyny żyjcie nam 100 lat w zdrowiu szczęściu i z uśmiechem na twarzach :-*

oraz moc uścisków dla naszych małych jubilatów
mateuszka dari i gabysiek :-*

tymi musze uciekać ahhhh

kw63wx.gif
KOCHANA NIANIU
NAJWIęKSZA W żYCIU JEST MIłOśC
A RADOśC -NAJJAśNIEJSZA
NADZIEJA JEST LUDZIOM NAJMILSZA
TęSKNOTA ZAś NAJGłęBSZA
A NAJCIEPLEJSZA JEST DOBROć.......

NIECH KAżDA Z NICH INNą BARWą ZNACZONA
WYPEłNIA TWOJE żYCIE
MALUJąC JE KOLORAMI.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!!
serce264ax.gif

reklama
Do góry