reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
kochana maniulku tam mamy neta :D (znaczy się narazie teściowa ma ) no i ponoć ma być jeszcze szybszy niż tu mamy ;D wiec kontaktu z wami kochane nie trace !

no i katuje siętym że tam są takie schody z pokoju do drugiego na dół i ku...........wa chyba nie będzie można zamontować żadnej barierki i będę robiła cały czas w portki coby tymi nie spadł !!! będę musiała siedzieczamknięta z nim w pokoju u nas albo w kuchni albo będzie skazany na kojec !!!!

ale lipa !@!

Nianiu, z okazji Twego święta:

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

DASARIA pisze:
Iwon pisze:
Dzień doberek :)
Udało mi się znaleźć na allegro link z dokładnie takim samym fotelikiem w tym samym kolorku. Oto nasz nowy nabytek w całej okazałości ;)

11275892816ug.jpg

hi hi hi my mamy identyczny, Darcia jeździ w nim od grudnia i sprawdza się rewelacyjnie :)
HIhIhi i my mamy prawie identyczny, tzn.tej samej firmy tylko w zupełnie innej kolorystyce i wzorze.

cześc Kredziu kochana, jaka szkoda,że teraz nie masz dla nas więcej czasu i tylko pozostaje miec nadzieję,że we Włoszech będziesz z nami częsciej.
Te tablety o które pytasz sa niestety na recepte-gin musi Ci przepisać . Nie chxe Cie martwiż ale moja kuzynka miała taka sama sytuacje z synkiem jak wychodziły mu górne dwójki i trójki, z dnia na dzień sie od cycusia odstawił i juz pózniej nie chciał wiecej :-[
No mam nadziję ,że u Was będzie inaczej i to tylko chwilowy kryzys.
Tymi kroczący świetny superaśny a Ty masz słodziutki głosik :) już zapomniałam jak gadałyśmy na skypie

a ja sie sama ostałam bo mąz na noc do pracy wybył, teraz musze tylko ogarnąc chatke po moim małym tornadzie,zetrzeć sobie dwa jabłka, zrobić herbatke i wracam pobuszowac troche ;D
pewno tutaj nikogo nie będzie bo łikwend sie zaczął ale co tam.... będe ja ;D

Kredzia, nie łam się, jeszcze troszeczkę i będziecie z Twoim łosiem razem, co tam pakowanie, przedmioty to są sprawy drugorzędne, nie spalaj się tym tak, zdążysz zabrać następnym razem jak teraz coś przeoczysz… Zobaczysz będzie oki, przecież od razu wszystko na raz nie będzie Ci potrzebne... Pomyśl, że będziesz zasypiać i budzić się przy boku ukochanego faceta... mmmmmm O tym powinnaś teraz myśleć i cieszyć się jak dzika   :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D

Elfik jaka słodka Weronika w podpisku :) taka świeżynka :):):):)

A my nie dawno wróciliśmy z objazdu po centrach H bo chcemy sobie przerobić łazienkę, to znaczy chcemy wywalić wannę i zrobić sobie kabinę prysznicową.
Ło matko, jakie oni tam mają ceny  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Taka kabina, że nawet trochę mi się podobała kosztowała 25 kawałków i to bez brodzika buahhahhahaaaaa
A cała reszta to tak koło 7tys. E tam taki biznes to ja mam gdzieś... będę się plumkać dalej w mojej nowej, nie lubianej wannie :) ;D ;D ;D

A no i idziemy z Alką i jej łosiem i moim łosiem na KABARETON do Opery Leśnej w Sopoćku :) ale super !!!!!!
cieszę się ogromniasto   :p :p :p :p :p

no i zła też jestem bo nie wpłynął do dzisiaj zwrot podatku, nu nu nu  :-[ :-[ :-[ :-[, nie dobry Urząd Skarbowy :(

a i popijam sobie teraz pyszniutkiego, zimniutkiego drineczka ….

Julciak śpi,  uuuuuwielbiam weekendy
 :p :p :p ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
e_mama pisze:
Kredzia, nie łam się, jeszcze troszeczkę i będziecie z Twoim łosiem razem, co tam pakowanie, przedmioty to są sprawy drugorzędne, nie spalaj się tym tak, zdążysz zabrać następnym razem jak teraz coś przeoczysz… Zobaczysz będzie oki, przecież od razu wszystko na raz nie będzie Ci potrzebne... Pomyśl, że będziesz zasypiać i budzić się przy boku ukochanego faceta... mmmmmm O tym powinnaś teraz myśleć i cieszyć się jak dzika :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D

[

świete słowa, Kredzia gowa do góry...

Do góry