reklama
mania
Fanka BB :)
Brunetko! hohoho to Ty to dopiero masz z gorki
ja z tym moim 1 lipca tez sie zastanawiam czy bede lipcowa mama ale lukasz mi tu juz palcem kiwa ze bedzie wpychal mala az do 4 lipca i codziennie ja prosi by urodzila sie wlasnie 4 he.... ciekawe jak to bedzie
ja jutro mam wizyte u lekarza i dostane zastrzyk roghan na rh- moje
a swoja droga zastanawiam sie jak grupe bedzie mial malutka bo ja mam 0rh- Lukasz ma +A a Tymcio +0 ale kombinacja hmm....
ja z tym moim 1 lipca tez sie zastanawiam czy bede lipcowa mama ale lukasz mi tu juz palcem kiwa ze bedzie wpychal mala az do 4 lipca i codziennie ja prosi by urodzila sie wlasnie 4 he.... ciekawe jak to bedzie
ja jutro mam wizyte u lekarza i dostane zastrzyk roghan na rh- moje
a swoja droga zastanawiam sie jak grupe bedzie mial malutka bo ja mam 0rh- Lukasz ma +A a Tymcio +0 ale kombinacja hmm....
:laugh:Rzeczywiście!Jest szansa że zacznę! Ale szczerze mówiąc liczyłam się z tym czerwcowym terminem. Przy cesarkach tak z reguły jest.
Lekarz powiedział,że urodze zrobi pod koniec czerwca. A termin miałam na 8 lipca.
Przy nastepnej wizycie ma zrobić jaiś konkretny plan tej cesarki.
Brzmi to tajemniczo i jestem ciekawa o co chodzi.
Lekarz powiedział,że urodze zrobi pod koniec czerwca. A termin miałam na 8 lipca.
Przy nastepnej wizycie ma zrobić jaiś konkretny plan tej cesarki.
Brzmi to tajemniczo i jestem ciekawa o co chodzi.
W cc, ktora jest wynikiem warunkow zdrowotnych to jest fajne wlasnie ze badziesz miec dokladny termin i raczej sie nic nie zmieni, a my bedziemy czekac na skurcze, rozwarcia i wody.... Ma to swoj urok.... - tzn. okaze sie jaki ten urok bedzie
reklama