reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

alka2 pisze:
Może uda mi się złapać to nagram, albo Iwonka Korniszonka uchwyci, bo on od dawna taki zdolniacha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hi hi, będę na stała na czatach ;)

Zaraz brykam do wyrka z mężusiem, bo sobie troszkę podrinkowaliśmy >:D >:D >:D :police: :angel:

reklama
tusia26 pisze:
No to ja wam tez cos opowiem. Z moim Marcinem jak wiecie od niedawna mamy samochód, no i nasz pierwszy dłuższy wyjazd po polskich drogach to jazda z dołem, smutnymi minami około 70 kilometrów/ 60 na godzine na trasie. A to temu, ze byliśmy pewni, ze samochód nam się psuje, tak coś tubotalo cała droge. chyba z 10 razy zatrzymywalismy sie sprawdzic czy to nie kapec, no potem zwalilismy to na niesprawne amortyzatory. Dopiero pod sam koniec jazdy powrotnej Marcin skumal, ze na drodze tych liniach białych przy rowie sa tak blisko siebie powbijane paski, dzieki którym powstaje taki chalas (takie by kierowca przysypiajacy zjezdzajacy w row obudzil sie). Kurde a my całą drogę bez chumorów, nawet muzyke wyłaczyliśmy i tak wolno jechaliśmy no jaja nie?  ::)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tusia  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

cze baby......

popijam kawusie, za oknem piekna letnia pogoda, zaraz wybywamy na spotkanko emamowo-joaskowe hehe i bedzie git!!!!!

tusia
zaraz odpisuje.....nie widzialam ze cos przyszlo do mnie hihi :) ::) ::)

hejka

Tusia jestescie niemozliwi :D :D :D :D :D :D :D :D
u mnie tez takie cos jest jak sie jedzie do Poznania droga expresową z Wrocławia

fajne to ;D

Tusia ;D ;D ;D :p :p :p

Dzień doberek :)

Odprawiłam moje chłopaki na spacer i zabieram się za ogarnięcie chałupy, bo dzisiaj odwiedza nas rodzinka z Poznania.
Ale zanim to nastąpi, chwila odpoczynku przy głośnej muzyce i z BB ;D

reklama
Do góry