reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

heloł :)

wrocilam :)

spotkanko z Edytka Jula i losiem vel Konradem bylo superasne.....nasza e_mama swietna babeczka, bylo milo, smypatycznie...........poprostu git!!!!

teraz kawkuje i jem ciacho z truskawkami hehe

reklama
martusia my tez mamy sandalki Elefanten, nawet dwie pary, Kuba swietnie sobie w nich radzi :) sa naprawde dobre i slyszalam ze Maluszek ma w nich swobode rozwijania sie nozek!!!
z tego co czytalam, to butki dla maluszkow powinny niec przynajmniej w polowie gietnie napietki, czy te usztywnienia z tylu, powinny sie zginac przy paluszkach, tak mniejwiecej w polowie i powinny byc wykonane ze skorki albo z jakiegos naturalnego materialu!!no i napoczatku przydaja sie skarpetki bo nozka moze sie pocic i ocierac o skore Maluszka.........

A ja nadrobilam w miedzyczasie Alek się obudził i zjadł zupe. Teraz ja coś musze upichcić dla nas i zmykamy na pole. To znaczy w ogródku już byliśmy kilka razy od rana ale to nei to samo co spacer, bo u nas ogrodeczek jak wybieg dla psa, no ale zawsze to kawałek trawki ::)

Aniu z tymi "butami mojego meża " to numer rzeczywiście, ale taki gość od butów naprawde istniej :laugh: Slwk moj kiedyś nawet wchodził na jego strone z ciekawości :)

Asiu fajowsko, że spotkanko sie udało, to niesamowte ujzec lipcówke żywcem, nie??

Martuska pisze:
Asiu fajowsko, że spotkanko sie udało, to niesamowte ujzec lipcówke żywcem, nie??

heheh no :)

obgadalysmy Was troszke, ploteczki mmmm, posiedzielismy w parku, Juleczka sliczniusza dziewuszka..........tylko moj urwis niedobry piszczal i Ja straszyl 8) 8) 8)
Kuba popuszczal usmieszki do Cioteczki Edytki..............bylo bardzo milo, mam nadzieje, ze we wrzesniu bedzie jeszcze lepiej!!!!!

Edytko jeszcze raz dzieku za spotkanko!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*

wow Asiu i E-mamo
super ze sie spotkalyscie
pare z was juz sie zna

a niektore dopiero we wrzesniu zobacza sie na żywca

a ja wysprzatalam mieszkanko w tym czasie ze hej!!
ale mnie ten syf dobijał :p

ale jeszcze zostala mi caaała łazienka i podlogi na mokro

a tak mam okna umyte za soba :p i podlogi,i polki zrobione odkurzone
obiad sie robi
a ciacho mam bo Karol przywiozl z imprezki swojej
namowilam go i zrobil schody na korytarzu i.........polozyl sie juz spac :D

nie moge z niego
ale jeszcze wziął Milenke na spacer :) i zakupki zrobil

dobry Karolek :D

Lilka pisze:
Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:
POPROSIMY FOTKI!!!

ze spotkania?????

Edytka
robila i jak wroci jutro to napewno wklei :)
ja niestety jeszcze nie posiadam aparatu!!

znajac Edytki kompleks to sie fotek nie doczekamy :p

Ona robila wiec jej nie ma zabardzo na tych fotkach............najwiecej fotej maja dzieciaki :)
wiec cosik tam pewnie wklei :)

reklama
no to napewno!! :laugh:

Edytko apel!!! wklej jakies swoje foty bo ja cie kobieto nie poznam na tym zlocie czarownic :laugh:

Do góry