reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc :)

superowa pogoda i ja praktycznie cały dzien na kocyku z Julia siedze

no i musze moje łosia pochwalić bo od 2 tygodni to on zawsze po kapieli z Julia siękładzie żeby się uśpiła  :p

reklama
gazelaczek pisze:
Swoja droga Elfiku, jak Wam sie to udalo, hi hi Nasza wanna jest zabudowana i takie atrakcje nie wchodzą w grę ;D

nie mamy zabudowanej wanny bo pod nia mamy zawór spustu wody z centralnego a jak robiliśmy remont to mi sie zamarzyła taka romantyczna wolnostojaca wanna tylko pomalowana, no i mam a że jest wywrotna to juz teraz tez wiem ;D ::)

Melll pisze:
czesc :)

superowa pogoda i ja praktycznie cały dzien na kocyku z Julia siedze

no i musze moje łosia pochwalić bo od 2 tygodni to on zawsze po kapieli z Julia siękładzie żeby się uśpiła :p

mój jak jest w domu to tez małą usypia ,ona juz nawet woła po mleczku tata tata ::)

ELFIKO!!!!!!!!!!!! Hihihihihihihihihihihh, nie mogę przestać się śmiać  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
LOVE  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

elfica dobre z tą wanną :D ;D jesteś niezła (lepsza od naszej niani ? ;) ) no no i cóż to cieplejsze stosunki ??

muszę poczytać co u was.................

kolorowa_kredka pisze:
elfica dobre z tą wanną :D ;D jesteś niezła (lepsza od naszej niani ? ;) ) no no i cóż to cieplejsze stosunki ??

w wannie to na pewno cieplejsze  :laugh: :laugh: :laugh:
no chyba że sobie wody nie nalali...  :p :p :p

alka2 pisze:
kolorowa_kredka pisze:

w wannie to na pewno cieplejsze :laugh: :laugh: :laugh:
no chyba że sobie wody nie nalali... :p :p :p

hehehaha bardzo śmieszne ;D
ide dac dziecku antybiotyk i wracam z karmi ;D a co!

reklama
Do góry