reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
i tutaj pozostaje mi sie przyznać... ostatnio z łosiem... wywalilismy sie z wanną!!!!!!!!!!!!!!!

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

a hałasu narobiliśmy tyle ze az nam sie głupio zrobiło a woda nam płynęła po przedpokoju ::) ::) ::) idioten ::)

wiesz co..................ja to sobie wlasnie przed chwila wyobrazilam.................. ::) ::) ::) ::) ::) ::)

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
i tutaj pozostaje mi sie przyznać... ostatnio z łosiem... wywalilismy sie z wanną!!!!!!!!!!!!!!!

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

a hałasu narobiliśmy tyle ze az nam sie głupio zrobiło a woda nam płynęła po przedpokoju ::) ::) ::) idioten ::)

wiesz co..................ja to sobie wlasnie przed chwila wyobrazilam.................. ::) ::) ::) ::) ::) ::)

a mój łoś jak juz posprzątaliśmy to pierwsze co powiedział to: żebyś nie próbowała tego koleżankom na BB opowiadać! ;D ;D >:D >:D >:D upsss jakoś tak mi sie wymsknęło ;D

elfiko pisze:
gazelaczek pisze:
Ja tez lubię gdy jest cieplusio  ;D I chcialam jutro iść się poopalać, żebym na chrzcie w niedziele mogła odgrywać murzyńską gwiazdę, ale R ma światłowstręt [informatyk, ktorego oczy się naświetliły od kompa  ::)] i dupa blada.. No wlasnie, będę dupa blada, hi hi

mój to samo, jak jest gorąco to on jak zdechła żaba rozplaszczony na kanapie leży  :p przypomina klopsa  ::)

Hi hi, u nas też nastepuje rozpłaszczenie, ale przed monitorem. Zresztą na kanapie też bywa  ::) A najlepsze jest to, że w ogole nie chce wyjsc na dwór, zaslania żaluzje i zyje jak jaskiniowiec  :p ::) 8) A ja latem uwielbiam być na dworzu. Opalać sie akurt nie lubie [za to lubie byc ładnie opalona  ;D], ale spacery, kapanko - to jest to co gazelki lubia najbardziej  ;D ;D

dzisiaj myslalam juz o naszym wyjezdzie nad morze.................jeszcze nic nie zaplanowane, ale wiem ze bedzie spoczko..............

tylko nie wiem jeszcze jak wygladaja wakacje z malym dzieckiem.............

gazelki uwielbiają brykanie  ;D jak mają energię na to  ;D ;D ;D ::) :p

a wiecie co, tak sie zastanawialam, czy nie stworzyć wątku - oczywiscie w tych tajnych, o tym jak sobie zorganizowac romantyczny wieczor, albo jak w sobie wzbudzić chęć na tere-fere, bo teraz często piszemy o tym, że sily nie mamy, ani chęci, no a w sumie chcieć to chcemy  ;) :laugh: Co Wy na to? Na poczatek zapiszemy kąpiel w pianie  :)

Swoja droga Elfiku, jak Wam sie to udalo, hi hi Nasza wanna jest zabudowana i takie atrakcje nie wchodzą w grę  ;D

reklama
Do góry