reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc Babeczki ;D Potem zabiore sie za nadrabianie bo teraz nie moge. Kupe pracy ehhh 8)
Ale chodzi mi po głowie jedna rzecz a mianowicie dzien ojca ;D Chce zrobić Michałowi jakis prezent w imieniu Maksa. Moze ramke i zjjecie na biuro do pracy  ::) :p Myslicie coś o waszych łosiach???

reklama
Witajcie Kochane! ;D

ja tak dosłownie na momencik,bo zaraz do pracki musze lecieć :p

u nas wszystko w porzadalku..........podczytuje was czasem,ale nie zawsze mam jak
naskrobać parą słów

ZESZŁY TYDZIEŃ W PRACY BYŁ KOSZMARNY.........najgorszy jaki miąłam do tej pory :mad:

mamy juz wreszcie widoczne górnre jedynki............okupione WIELKIM RYKIEM W NOCY
I MEGA KATAREM ::)

wieczorkiem po pracy zajrze do Was i wszystko opiszę dokladnie

BUZIACZKI dla wszystkich LIPCOWYCH POCIECH i ich MAMUŚ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

I STRASZNIE ZA WAMI TĘSKNIĘ
MYSLĘ O WAS CODZIENNIE
co u Waszych maluchów słychać,
i brakuje mi pogaduch skypowych

ale teraz długi łikend i może pogada któraś ze mną ??? ;) ;D

ja chcę juz miec URLOOOOOOOOOPPPPPPPPPP.....................

AniaSzwarc pisze:
a i chciałam sie Wam pochwalic ze Kuba juz na dobre odstawiony od piersi (juz2 dzień) . jak miałam zastój i przystawiłam go w nocy,i jadł przez sen ale od 2 dni juz tak robic nie muszę bo chłopakowi wystarcza w nocy o 4 herbatka a u mnie zastojów nie ma i pierś, o dziwo miękka;D

aniu no to moje gratulacje..............ja daje Kubie jesc z obudwoch naraz, tak malutko, zebym miala lekko miekkie piersi, robie tak rano, raz w nocy, wieczorem i w poludnie.........ale jutro rezygnuje z poludnia...............pozniej z kolejnej i tak dalej........

nie moge tak szybko, bo od razu mi sie zrobi zastoj..............wiec musze uwazac!!!!

mam nadzieje ze moj organizm dostal wiadomosc, ze potrzeba coraz mniej mleka...................................

hanti nagana z wpisem do Akt...nastepnym razem poprosimy chocaz male "hello u mnie wszystko ok"...

prócz tego to dobrze ze się w koncu pokazałas, bo autentycznie martwiłam o Ciebie :-* :-* :-*

NiaNia pisze:
Ale tu pustki ::)

no wlasnie !!!! co sie tu taj wyprawia??? ????
a pamietacie jak to bylo rok temu ??? ;D oststni dzwonek hehehe Martynia niebawem swiecze dmuchac bedzie ;D

aaa no i nie zapomne tej relacji Nianiowej jak skurczy dostala ;D ;D ;D

reklama
Do góry