reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

faktycznie puchy ................

zjadlam wlasnie zimne spaghetti z wczoraj.................nawet smaczne, mam dzisiaj takiego lenia, ze nawet nie chcialo mi sie tego podgrzewac :)

los zabral swoj klawisz i pojechal grac jakis koncert.........oznajmil ze bedzie miedzy 1 a 2 w nocy............pozwolicie ze tego nie skometuje!!!!!!!! :p :p :p :p

Kuba spi a ja sobie siekne chyba kawusie, moze mi sie humorek poprawi.......................

reklama
mój Kubszon też ululany a ja mam lenia bo leżałąm dzis troche na balkonie i się opalałam...

a mnie zawsze słonce wykancza...

a co do Kawusi to sie strasznie cieszę ze juz mogę pic normalną kawę bo inka mi sie przejadła ---jesli tka mozna pwiedziec o płynie ;D :p

aaaaaa i jeszcze chciałam powiedziec ze dokładnie qmam motyw Ewy-Eweliny, przy okazji :-* dla Elficzora (strasznie mi sie ten Elficzor podoba) bo ja sama jestem Anią vel Karoliną... miałam byc tylko karoliną ale przed urzędem mojemu tacie się odwidziało i nadał mi imię Anna Karolina nota bene nie pamietam aby keidyś mówił do mnie Aniu...no i w szkole, pracy itp. jestem Anną a dla rodziny Karoliną...no i jak widzicie przedstawiam sie z pierwszego choc drugie tez bardzo lubie

Kuba juz active........zmykamy na jaki spacer chyba :) takie sliczne sloneczko az zal w domu siedziec...........

aha aneczko to Ty juz mozesz sobie walnas kielicha.............fajnie Ci, ja tez juz niedlugo sobie walne hehe , za zdrowie Lipcoweczek oczywiscie!!!!

Joaska pisze:
Kuba juz active........zmykamy na jaki spacer chyba :) takie sliczne sloneczko az zal w domu siedziec...........

aha aneczko to Ty juz mozesz sobie walnas kielicha.............fajnie Ci, ja tez juz niedlugo sobie walne hehe , za zdrowie Lipcoweczek oczywiscie!!!!
za kielichem nie przepadam ale za to juz pociągnełam mojego ukochanego żywca ;D >:D O0

AniaSzwarc pisze:
Joaska pisze:

za kielichem nie przepadam ale za to juz pociągnełam mojego ukochanego żywca ;D >:D O0

"kielich" byl tylko taka personifikacja alkoholu hehehehehehe :) ;D ;D ;D ;D ;D

a ja piweczka tez bym sie chetnie napila :)

Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:
Joaska pisze:

to chyba nie nadanie cech osobowych a procentoych wyrazowi hi hi hi

Asienko jeszcze chwie i z rana nie z kawą a z browarkiem bedziemy zasiadac...no moze nie z rana a wieczorem ;D ;D ;D

dostałam tego no... c.i.p.c.a. ::) z Weroniką
umówiłam sie z ta moja koleżanka -sąsiadka na spacer popołudniowy to mówie sobie dzieci pośpia bo to czas drzemki a my sobie pogadamy troszke. No i poszłysmy................za zakrętem mały od koleżanki( tobiasz sie nazywa) zasnął jak ręka odjął a weronika?????? zaczęła tak wrzeszczeć,że szok! wrzeszczała tak pół godziny aż ja nie wytrzymałam i do domu wróciłyśmy do mnie, koleżanka wstawiła wózek z małym do domu i on sobie spał a myśmy kawe wypiły w miedzy czasie dałam małej jesc bo w domu wrzeszczeć jako tako przestała o ile mnie na oku miała cały czas. Po kawie i dwugodzinnych pogaduchak koleżanka poszła do domu z nadal spiącym dzieckiem a ja dopiero teraz mojego potwora uspałam ::) ::) ::) ratunku co sie dzieje???

reklama
AniaSzwarc pisze:
Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:
Joaska pisze:

to chyba nie nadanie cech osobowych a procentoych wyrazowi hi hi hi

Asienko jeszcze chwie i z rana nie z kawą a z browarkiem bedziemy zasiadac...no moze nie z rana a wieczorem ;D ;D ;D

hehe to nareszcie przestane sie czuć jak etatowa babyboomowa pijaczka ;D ;D ;D
pifkowac razem bedziemy bo z Joasią to narazie sobie karmi pociągamy bo mi nałóg tego kawowego cuda jeszcze z czasó poporodowych został ::)

Do góry