reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

alka2 pisze:
hihihiihhiihihih, ja myślę że Weroniczka by się z Michałkiem szybciorem dogadała - Tornado W + Tornado M = gruzy i zwłoki dwóch matek :laugh: :laugh: :laugh: Ja nie nadążam za tym moim dzieckiem, a jeszcze u góry widzę że mu się dwójki przebiijają więc w nocy atrakcji co nie miara a ja już taka skołowaciała jestem .... O0 O0 O0 O0

E - mamo - hihihihihihihihihi gratulacje dla Julencji (hihihihihihi dobrze dobrze, daj dziecko matce popalić, za dobrze jej było, oj za dobrze :p :p :p :p :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: )

tak tak ja tez myłse że wystrczy tej naszej E_mamie spokojnego życia z uroczym dzoeciątkiem i przydałoby jej sie takie małe tornado J w domu ;D
Co do nie przespanych nocek a co za tym idzie do zębów to..... u nas po przespanej nocy zębów nadal brak :-[ :-[ :-[ ::) załamka

reklama
My chyba założymy Michowi jakieś konto czy fudusz czy co tam, bo chłopak kupę kasy dostaję, a my to ten teges.... no wiecie ... 8) 8) 8) :p :p :p :p :p

aga_k pisze:
Cześć Lipcóweczki!

Zwracam się do Was z zapytaniem o prezenty dla naszych maluchów. Niebawem będzie lipiec i pierwsze urodziny naszych maluszków. Czy macie jakieś pomysły na prezenty? :)

ja nie myśłałam szczerze wam powiem bo to moje dziecko takie szalone,że tylko pokrywkami sie bawi,łyżkami,garnki lubi,z szuflad skarpetki wywala wiec poprostu poczekam az dostanie prezenty na roczek, zobacze co i jak i wtedy jej cos kupie

No i będzie impreza - wiecie wybieranie ksiązka, kieliszek, pieniążek czy co tam jeszcze się kładzie i tyle. Nic więcej nie planujemy  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Elfiko kup młodej zestaw małej kuchareczki  8) 8) 8) 8) 8) 8)

Jakie to mądre dziecko, od małego ćwiczy rzucanie talerzami  ::) ::) :p :p :p 8) 8) 8) 8) 8)

alka2 pisze:
No i będzie impreza - wiecie wybieranie ksiązka, kieliszek, pieniążek czy co tam jeszcze się kładzie i tyle. Nic więcej nie planujemy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

a własnie jak to jest z tym wybieraniem?? cvo sie kładzie na tej ziemi??
gadajcie bo ja tego nie znam -taka sierota ze mnie jest ::)

alka2 pisze:
My chyba założymy Michowi jakieś konto czy fudusz czy co tam, bo chłopak kupę kasy dostaję, a my to ten teges.... no wiecie ... 8) 8) 8) :p :p :p :p :p

tez o tym myśłałam, taki fundusz założymy z łosiem i bedziemy co miesiac wpłacać jakas niewielka kwote. Bo jak pieniądze zostaną w domu to je ten no.... przewalimy na pierdoły

ja też się muszę dokładnie dowiedzieć ale sadzasz dziecko przy stole i co dziecko weźmie w łapkę tak będzie w przyszłości mu się układać - np jak złapie modlitewnik - to zostanie księdzem  :p , jak monety, to zarobi, jak banknoty, to dużo zarobi, jak kieliszek to pijak.....hihihihihihi
mój mąż podobno złapał monety i wrzucił do kieliszka hihihihihihihihi - wszystko jasne  :p :p :p :p

reklama
Do góry