reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

laski nie wiem czy się w to bawicie ale zabawa jest przednia - jak wejdziecie pod ten adres, to jest tam u góry taka zakładka GRA - dostajecie 40 patoli i inwestujecie na giełdzie - taka symulacja, normalnie składa się zamówienia, kupuje, sprzedaje akcje prawdziwych spółek (tzn kupuje się i sprzedaje na niby  :p ) ale można sprawdzić ile by się zarobiło (albo nie  8) ) - polecam  :p :p

http://biznes.onet.pl/

reklama
alka2 pisze:
laski nie wiem czy się w to bawicie ale zabawa jest przednia - jak wejdziecie pod ten adres, to jest tam u góry taka zakładka GRA - dostajecie 40 patoli i inwestujecie na giełdzie - taka symulacja, normalnie składa się zamówienia, kupuje, sprzedaje akcje prawdziwych spółek (tzn kupuje się i sprzedaje na niby :p ) ale można sprawdzić ile by się zarobiło (albo nie 8) ) - polecam :p :p

http://biznes.onet.pl/

bawilam sie w to jakies 2 lata temu...........nawet bylo ciekawie, zarobilam nawet niezle ale potem byl fikcyjny krach......i zero wygranej heheh

a ja baby umieram , dostalam @ i zdycham jak pies :) 8) 8) 8)

zaraz zmykam na balkonik moj malutki lyknac troche sloneczka hehe............moze cos sie opale :)

dla naszych postepowiczow, Majeczki i Julci gratulacje!!!!!!!!!

werinici caluski i szybkiego powrtotu do zdrowka!!!!!elfiku pamietaj, zeby sie mala nie odwonicla, to jest najgorsze dla niej teraz!!!!

zmykam puki slonce w zenicie hehehe :)
do pozniej :)

ps. los zmywa naczycia...........................................moze mu slonce zaszkodzilo????? >:D >:D >:D >:D >:D

My też myślimy o założeniu jakiegoś funduszu dla Oleńki, ale jeśli chodzi o te prezenty to pytam pod kątem chrześnicy. Ona jest czerwcóweczką i nie mamy z mężemy pomysłu na prezent. Może coś Wam przychodzi do głowy :)

Wiesz Aga_k moze najlepiej zapytaj rodziców jakie preferencje ma dziecko...mój Kuba np. b. lubi wszysto co isę kręci i co okragłe....samochody przewraca do góry kołami i sobie nimi kręci, a jak na czubku wiży z kubeczków położe piłke to wygląda jakby sie z radości wstydził...

a ja Kubie zamierzam Kupic taki stolik edukacyjny, o którym kiedys pisała Gazela

reklama
a i chciałam sie Wam pochwalic ze Kuba juz na dobre odstawiony od piersi (juz2 dzień) . jak miałam zastój i przystawiłam go w nocy,i jadł przez sen ale od 2 dni juz tak robic nie muszę bo chłopakowi wystarcza w nocy o 4 herbatka a u mnie zastojów nie ma i pierś, o dziwo miękka;D

Do góry