reklama
Melll
Mama Julci
elfiko pisze:cześc Mellciu dawno Cie nie było
w tamtym tygodniu byłam na pare dniu u rodzinki z julia i jakoś się tyle zaległości porobiło nie tylko na bb ale i w domu
elfiko
lipcowe mamy ´05
Melll pisze:Posiedziłoby się i poczytało ale już muszę się zbierać na ogródek bo Julia mi cały dom rozniesie ;D
ja mam chwile bo Weronika śpi ale tak normalnie to tez sie nic nie da zrobić bo ona jest jak małe tornado -wszystko niszczy co na drodze spotyka :
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:dziękujemy za gratulacje :-* :-* :-*
my chyba też zrobimy wypad na balkon, bo na dworze jest przepięknie :laugh:
ja mieszkam na parterzer i balkonu nie mamy ale maja moi rodzice i w niedziele pierwszy raz wyszłam na niego z Weronika i ... juz wiecej nie wychodze bo mała jak tylko sie tam znalazła to zaczęła sie wspinac po balustradzie i nic innego jej nie interesowało jak tylko wyrwanie babci kwiatków z doniczki która sie tam znajdowała, musiałam non stop ją z tej drabinki zdejmowac i był ryk na całe osiedle :
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:e_mama pisze:dziękujemy za gratulacje :-* :-* :-*
my chyba też zrobimy wypad na balkon, bo na dworze jest przepięknie :laugh:
ja mieszkam na parterzer i balkonu nie mamy ale maja moi rodzice i w niedziele pierwszy raz wyszłam na niego z Weronika i ... juz wiecej nie wychodze bo mała jak tylko sie tam znalazła to zaczęła sie wspinac po balustradzie i nic innego jej nie interesowało jak tylko wyrwanie babci kwiatków z doniczki która sie tam znajdowała, musiałam non stop ją z tej drabinki zdejmowac i był ryk na całe osiedle :![]()
hihi, przed nami jeszcze baaardzo długa droga do wspinania się po balustradzie
Czy Wasze dzieci też są takimi małpeczkami ???? bo Julcia stara się naśladować wszystko co robię, jak się śmieję to ona też, jak mlaskam do niej to ona też i takie tam... wszystko co robię do niej paszczą to po mnie małpuje
no i hit dnia- idę wieczorem do fryca !!! łosiek mi funduje dla podniesienia mojego zwiędłego ja
od razu mam lepszy humor ;D ;D ;D ;D
alka2
Fanka BB :)
hihihiihhiihihih, ja myślę że Weroniczka by się z Michałkiem szybciorem dogadała - Tornado W + Tornado M = gruzy i zwłoki dwóch matek :laugh: :laugh: :laugh: Ja nie nadążam za tym moim dzieckiem, a jeszcze u góry widzę że mu się dwójki przebiijają więc w nocy atrakcji co nie miara a ja już taka skołowaciała jestem .... O0 O0 O0 O0
E - mamo - hihihihihihihihihi gratulacje dla Julencji (hihihihihihi dobrze dobrze, daj dziecko matce popalić, za dobrze jej było, oj za dobrze
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: )
E - mamo - hihihihihihihihihi gratulacje dla Julencji (hihihihihihi dobrze dobrze, daj dziecko matce popalić, za dobrze jej było, oj za dobrze
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
alka2 pisze:E - mamo - hihihihihihihihihi gratulacje dla Julencji (hihihihihihi dobrze dobrze, daj dziecko matce popalić, za dobrze jej było, oj za dobrze![]()
![]()
![]()
:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: )
reklama
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
Cześć Lipcóweczki!
Zwracam się do Was z zapytaniem o prezenty dla naszych maluchów. Niebawem będzie lipiec i pierwsze urodziny naszych maluszków. Czy macie jakieś pomysły na prezenty?
Zwracam się do Was z zapytaniem o prezenty dla naszych maluchów. Niebawem będzie lipiec i pierwsze urodziny naszych maluszków. Czy macie jakieś pomysły na prezenty?