reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Melll pisze:
Posiedziłoby się i poczytało ale już muszę się zbierać na ogródek bo Julia mi cały dom rozniesie ;D

ja mam chwile bo Weronika śpi ale tak normalnie to tez sie nic nie da zrobić bo ona jest jak małe tornado -wszystko niszczy co na drodze spotyka ::) oszaleć mozna a mój dom wygląda tragicznie

dziękujemy za gratulacje :-* :-* :-*

my chyba też zrobimy wypad na balkon, bo na dworze jest przepięknie  :laugh:

e_mama pisze:

my chyba też zrobimy wypad na balkon, bo na dworze jest przepięknie :laugh:

ja mieszkam na parterzer i balkonu nie mamy ale maja moi rodzice i w niedziele pierwszy raz wyszłam na niego z Weronika i ... juz wiecej nie wychodze bo mała jak tylko sie tam znalazła to zaczęła sie wspinac po balustradzie i nic innego jej nie interesowało jak tylko wyrwanie babci kwiatków z doniczki która sie tam znajdowała, musiałam non stop ją z tej drabinki zdejmowac i był ryk na całe osiedle ::)

elfiko pisze:
e_mama pisze:

my chyba też zrobimy wypad na balkon, bo na dworze jest przepięknie  :laugh:

ja mieszkam na parterzer i balkonu nie mamy ale maja moi rodzice i w niedziele pierwszy raz wyszłam na niego z Weronika i ... juz wiecej nie wychodze bo mała jak tylko sie tam znalazła to zaczęła sie wspinac po balustradzie i nic innego jej nie interesowało jak tylko wyrwanie babci kwiatków z doniczki która sie tam znajdowała, musiałam non stop ją z tej drabinki zdejmowac i był ryk na całe osiedle  ::)

hihi, przed nami jeszcze baaardzo długa droga do wspinania się po balustradzie :):) na razie na siadam na progu a Julka siedzi w krzesełku do karmienia i sobie gadamy :laugh:

Czy Wasze dzieci też są takimi małpeczkami ???? bo Julcia stara się naśladować wszystko co robię, jak się śmieję to ona też, jak mlaskam do niej to ona też i takie tam... wszystko co robię do niej paszczą to po mnie małpuje :):):)

no i hit dnia- idę wieczorem do fryca !!! łosiek mi funduje dla podniesienia mojego zwiędłego ja :):):):):)
od razu mam lepszy humor ;D ;D ;D ;D

hihihiihhiihihih, ja myślę że Weroniczka by się z Michałkiem szybciorem dogadała - Tornado W + Tornado M = gruzy i zwłoki dwóch matek  :laugh: :laugh: :laugh: Ja nie nadążam za tym moim dzieckiem, a jeszcze u góry widzę że mu się dwójki przebiijają więc w nocy atrakcji co nie miara a ja już taka skołowaciała jestem .... O0 O0 O0 O0

E - mamo - hihihihihihihihihi gratulacje dla Julencji (hihihihihihi dobrze dobrze, daj dziecko matce popalić, za dobrze jej było, oj za dobrze  :p :p :p :p :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: )

alka2 pisze:
E - mamo - hihihihihihihihihi gratulacje dla Julencji (hihihihihihi dobrze dobrze, daj dziecko matce popalić, za dobrze jej było, oj za dobrze  :p :p :p :p :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: )

:p :p :p :p :p :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Cześć Lipcóweczki!

Zwracam się do Was z zapytaniem o prezenty dla naszych maluchów. Niebawem będzie lipiec i pierwsze urodziny naszych maluszków. Czy macie jakieś pomysły na prezenty?  :)

Do góry