kolorowa_kredka
Fan(ka)
mania pisze:DASARIA pisze:elfiko pisze:dzień dobry kochane
my juz po kontroli u lekarza, nadal antybiotyk i syropek na gardło
Teraz Weronika zasnęła a wcześniej dostała w tyłek od mamy pierwszy raz w życiu :
niedobra sie taka zrobiła że szok, wie,ze najbardziej nie lubie jak mnie szczypie i tak to wykorzystuje małpiszon mały . Uszczypnęła mnie tak że mam sine normalny potwór mi rośnie a o co poszło? zasypiała a ja musze ja usypiac na naszym łózku bo sama nie zaśnie- nie ma szans i kopała mnie po brzuchu, ja do niej nie wolno kilka razy a ona noc to ją odsunęłam od siebie i mnie uszczypła.
Klaps porządny w dupsko i śpi
A ja już myslałam, że tylko moje dziecię tak zgłupło z tym szczypaniem.
Boli to jak cholera!![]()
Najgorsze jest, że tylko mnie tak szczypie, ale za to tatuś dostaje w głowę drewnianą zabawką. JUż sama nie wiem co lepsze.. :![]()
;D
![]()
hej no co jest? moje dzieci tez szczypia i to tak namietnie ze czasami mam siniaki a lukasz mowi przesadzaaaaasz :![]()
![]()
tymi też tymi swoimi malutkimi paluszkami jka szczypnie...............ała boli, aż mi teraz ciarki po ciele przeszły.........zwłaszcza jak mnie szczypnie w moje sadełko koło pachy byyyyy normalnie odruchowo powinnam go wypuscić z rąk
a z zablokowaniem brzusiowych fotek też kiedyś pytałam,..........ale jakośbez odzewu