reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mania pisze:
DASARIA pisze:
elfiko pisze:
dzień dobry kochane

my juz po kontroli u lekarza, nadal antybiotyk i syropek na gardło
Teraz Weronika zasnęła a wcześniej dostała w tyłek od mamy pierwszy raz w życiu ::)
niedobra sie taka zrobiła że szok, wie,ze najbardziej nie lubie jak mnie szczypie i tak to wykorzystuje małpiszon mały . Uszczypnęła mnie tak że mam sine normalny potwór mi rośnie a o co poszło? zasypiała a ja musze ja usypiac na naszym łózku bo sama nie zaśnie- nie ma szans i kopała mnie po brzuchu, ja do niej nie wolno kilka razy a ona noc to ją odsunęłam od siebie i mnie uszczypła.
Klaps porządny w dupsko i śpi

A ja już myslałam, że tylko moje dziecię tak zgłupło z tym szczypaniem.
Boli to jak cholera! :( :mad:
Najgorsze jest, że tylko mnie tak szczypie, ale za to tatuś dostaje w głowę drewnianą zabawką. JUż sama nie wiem co lepsze.. ::) :p ;D ;)

hej no co jest? moje dzieci tez szczypia i to tak namietnie ze czasami mam siniaki a lukasz mowi przesadzaaaaasz ::) :p

tymi też tymi swoimi malutkimi paluszkami jka szczypnie...............ała boli, aż mi teraz ciarki po ciele przeszły.........zwłaszcza jak mnie szczypnie w moje sadełko koło pachy byyyyy normalnie odruchowo powinnam go wypuscić z rąk ;)

a z zablokowaniem brzusiowych fotek też kiedyś pytałam,..........ale jakośbez odzewu :(

reklama
o ranyyyyy tymul strasznie kaszle :(
siostra była ze swoimi dziś u lekarza, z benem 2 raz! tytus bardzokaszle, i boję się że i my musimy się wybrać :(
a niezapeszając mówiłam, że tymul, jakoś się uchował już kilka razy bez choroby przy chorych chłopakach...............ale obawiam się że teraz są zbyt poważnie chorzy

buziaki żegnam się na dziś :-*

ahaaaaa jak myślicie co będzie miała siostra elficy ???/ dziewczynkę ?

Kurde nie mam czasu nadfobic :p
Dziewczyny muszę sie wam pochwalic - M0aja zaczęła chodzić od wczoraj. Od pięciu dni dawała po dwa kroczki a wczoraj przeszla sama caly korytarz dlugi.

witam baby o poranku hihi dobry mam humor dzisiaj nie wiem czemu ;D

Tusia gratulacje dla majeczki, no i super wygladacie na tym filmiku w galerii. Ty to chuda jak szczapa jesteś ::) zazdroszcze Ci brzucha tzn. jego braku

wyspałam sie dzisiaj, od 19.30 do 5.00 było bez pobudek i bez kaszlu dopiero o 5 rano Weronika sie przebudziła i kaszlec zaczęła ale ją zwinęłam do nas do łózka i jeszcze do 7.00 drzemałyśmy :)

pije niedobra kawe bllle bo ze zwykłym mlekiem a ja lubie takie do kawy albo śmietanke ::) rozpuszczona jestem ;D

heloł baby !:)

Iwon pisze:
E mamo, Ewelinko ( będę używać tego imienia z premedytacją, bo bardzo mi się podoba i odkąd Cię poznałam mam mega pozytywne skojarzenia :)) ja już uciekam pod prysznic a stamtąd prosto do wyrka. Cmoki na dobranoc i dzień dobry tym, które czytają to już 13.06 :) :-*

o rany, ale do mnie nie będziesz mówić e_mamo co ?:)  :p :p :p :p ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Gratulacje dla tuptającej Majci, to już lada chwila roczek stuknie, Tusia planujesz w jakiś szczególny sposób go uczcić ?:)

Kredzia- uściski dla Tymika, niech zdrowo bryka  :laugh:

Julka dziś rano sama usiadła w łóżeczku, od dawna kombinowała ze szczebelkami do czego by je wykorzystać i w końcu się małpunia podciągnęła za nie  :laugh: wiem, że ten etap jest już bardzo dawno za Wami, ale ja jestem przeszczęśliwa z tego powodu !!!!!!! w końcu mamy jakieś postępy  :laugh: ;)

czesc Wam...ale nadrabiania:
na wstepie gratuluje postępów maluchom...a szczegulnie Julince E_mamowej...teraz to juz poleci zobaczysz Edytko

e_mama pisze:
Julka dziś rano sama usiadła w łóżeczku, od dawna kombinowała ze szczebelkami do czego by je wykorzystać i w końcu się małpunia podciągnęła za nie :laugh: wiem, że ten etap jest już bardzo dawno za Wami, ale ja jestem przeszczęśliwa z tego powodu !!!!!!! w końcu mamy jakieś postępy :laugh: ;)

no widzisz!!!!! zuch dziewczyna z Juleczki!!! Teraz tylko czekaj a za kilka dni sie wyżej podciągnie i stanie sama a potem hoho będzie sie działo.Gratulacje!!!

reklama
czesc  :)

nie mam ostatnio na nic czasu  :p

spóźnione życzenia dla kochanej mani :-* :-* :-*

gratulacje dla wszystkich dzieciaczków Juli, Tymika, Majki  

u nas następny ząbek i maruda marudzi ile się da  ::)

Do góry