reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Iwon pisze:
Kurcze, nigdy nie potrafiłam zrozumieć jak można mieć na imię Dawid, ale nosić Zbyszek, być Ewą na papierku, ale Julią w szkole itp ::) Dla mnie to jakieś skomplikowane i niezrozumiałe, a tu proszę, moja elfiko też to praktykuje :laugh:

hahaha u mnie to troszke inaczej bylo bo ja sobie nie wymyslilam tego skrotu tylko moja rodzinka,znajomi, jakos tak wyszlo ze wszyscy do mnie EWA mowili i mi topasuje
ale jak sie przedstawiam to Ewelina mowie ;D

no a moj los jak do mnie ewelina powie to znaczy ze cos zbroilam i jest zly :laugh:

elfiko pisze:
hahaha u mnie to troszke inaczej bylo bo ja sobie nie wymyslilam tego skrotu tylko moja rodzinka,znajomi, jakos tak wyszlo ze wszyscy do mnie EWA mowili i mi topasuje

Daj spokój, przedstawiaj się"elficzor" ;) :laugh:

Iwon pisze:
elfiko pisze:

Daj spokój, przedstawiaj się"elficzor" ;) :laugh:

;D ;D ;D tak jest psze Pani ;D ;D ;D

E mamo, Ewelinko ( będę używać tego imienia z premedytacją, bo bardzo mi się podoba i odkąd Cię poznałam mam mega pozytywne skojarzenia :)) ja już uciekam pod prysznic a stamtąd prosto do wyrka. Cmoki na dobranoc i dzień dobry tym, które czytają to już 13.06 :) :-*

Iwon pisze:
E mamo, Ewelinko ( będę używać tego imienia z premedytacją, bo bardzo mi się podoba i odkąd Cię poznałam mam mega pozytywne skojarzenia :))

heheh ciekawe czy nie zmienisz zdania po naszym wrzesniowym spotkanku hehe jak poznasz prawdziwa twarz elficzora hehe >:D

reklama
Do góry