elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:Hantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hop hoppppppppppppp ??
gdzie jesteśśśśśśś ???
mam numer komorki od hanti, jutro do niej zadzwonie to sie dowiem co sie dzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdzie jesteśśśśśśś ???
mania pisze::-[ :-[ :-[
:-* Elfiku kochany!!!!
aaa chcial jeszcze zapytac: jak tam siostra? jak sie czuje? i w ogole![]()
elfiko pisze:e_mama pisze:Hantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hop hoppppppppppppp ??
gdzie jesteśśśśśśś ???
elfiko pisze:mania pisze::-[ :-[ :-[
ha dziekuje siostra czuje sie dobrze a co najlepsze ma bardzo podobne zachciewajki do moich jak bylam w ciazy ;D
i dzwoni do mnie prawie codziennie z pytaniami typu- Ewa czy jak chce mi sie jesc o 2giej w nocy to moge?Nie bede potem gruba?, Ewa... swedzialy cie cycki? a jak dlugo cie bolaly? a moge kawe pic? hihi jestem teraz doradca do spraw ciezarnych kobiet ;D ;D ;D
e_mama pisze:elfiko pisze:e_mama pisze:Hantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hop hoppppppppppppp ??
gdzie jesteśśśśśśś ???
oki okisprawdzałam, ostatnio logowała się 10 czerwca, mam nadzieję, że to tylko problemy z dostępem do netu a nie coś gorszego....
e_mama pisze:jaka Ewa ?? chyba EWAlinka ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdzie jesteśśśśśśś ???
e_mama pisze:elfiko pisze:mania pisze::-[ :-[ :-[
ha dziekuje siostra czuje sie dobrze a co najlepsze ma bardzo podobne zachciewajki do moich jak bylam w ciazy ;D
i dzwoni do mnie prawie codziennie z pytaniami typu- Ewa czy jak chce mi sie jesc o 2giej w nocy to moge?Nie bede potem gruba?, Ewa... swedzialy cie cycki? a jak dlugo cie bolaly? a moge kawe pic? hihi jestem teraz doradca do spraw ciezarnych kobiet ;D ;D ;D
jaka Ewa ?? chyba EWAlinka ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
elfiko pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:mania pisze::-[ :-[ :-[
jaka Ewa ?? chyba EWAlinka ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja droga Wy jestescie jedynymi na swiecie osobami ktore zwracaja sie do mnie ewelina
naprawde mam tak na imie ale go .......hmmm niecierpie i odkad pamietam wszyscy do mnie ewa mowia :![]()