reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
A i musze się jeszce pochwalic:
Daria już śpi od piętnastu minut -ZASNĘŁA JUŻ NA NOC!
Więc ja mam wieczór dla siebie, idę do SPA łazienkowego
postaram się odezwac wieczorem
pa

DASARIA pisze:
elfiko pisze:
dzień dobry kochane

my juz po kontroli u lekarza, nadal antybiotyk i syropek na gardło
Teraz Weronika zasnęła a wcześniej dostała w tyłek od mamy pierwszy raz w życiu  ::)
niedobra sie taka zrobiła że szok, wie,ze najbardziej nie lubie jak mnie szczypie i tak to wykorzystuje małpiszon mały . Uszczypnęła mnie tak że mam sine normalny potwór mi rośnie a o co poszło? zasypiała a ja musze ja usypiac na naszym łózku bo sama nie zaśnie- nie ma szans i kopała mnie po brzuchu, ja do niej nie wolno kilka razy a ona noc to ją odsunęłam od siebie i mnie uszczypła.
Klaps porządny w dupsko i śpi

A ja już myslałam, że tylko moje dziecię tak zgłupło z tym szczypaniem.
Boli to jak cholera!  :( :mad:
Najgorsze jest, że tylko mnie tak szczypie, ale za to tatuś dostaje w głowę drewnianą zabawką. JUż sama nie wiem co lepsze..  ::) :p ;D ;)

hej no co jest? moje dzieci tez szczypia i to tak namietnie ze czasami mam siniaki a lukasz mowi przesadzaaaaasz  ::) :p

dziewczyny zdziwiła mnie jedna rzecz i wydaje mi się że powinnam to napisać
nie wiem jak to możliwe ale "gość" drukował galerię lipcówek z tego co wiem to jest to wątek zamknięty

Wiki_28 pisze:
dziewczyny zdziwiła mnie jedna rzecz i wydaje mi się że powinnam to napisać
nie wiem jak to możliwe ale "gość" drukował galerię lipcówek z tego co wiem to jest to wątek zamknięty

O co chodzi z tym drukowaniem???
Przecież jest to zamknięta galeria :mad: :( :p

nie galeria nie zostala zamknieta :-[ a tam sa nasze brzuszki itd

Joasiu czy da sie cos zrobic w tej sprawie????

Wiki AniuSz Ysiu Dasariu dzieki raz jeszcze :-*

Heloł

Kończymy się, są takie upały od kiedy przyjechałam (zeszły wtorek), że odlot. W pokoju mam 29 stopni. Alek w nocy dzisiaj obudził się z gorąca i pomogło dopiero jak położyłam się z nim na podłodze przy oknie, zasnął jak ręką odjął, następnie został przeniesiony do łóżeczka i spał do rana.

Tak czytam was dziewoje i widzę,że wiele rzeczy mnie ominęło np to, że Elfiki siostra będzie miała dzidzię albo to, że LIla pracuje. Gratuluję i siostrez Elficzki i Lili :)

U nas jak mały do przedszkola będzie miał iść to tez trzeba zapisywać duzo wcześniej, no chyba, że do prywatnego Nursery to wtedy nie jest tak źle.

No i kurde wyslalam to kilka godzin temu i nie sprawdzilam czy ktos napisal nowa odpowiedz :laugh:

reklama
dziewulki kochane dziekuje za pozytywna energie ( Alka,E_mama)
Popoludniu troche lepiej z jedzeniem ale za to co zjadla!?- zur ze mna na obiad a potem kawalek maslanej bulki z maslem. Dopiero wieczorem zachowala sie jak na niemowlaka przystalo i wypila 150 ml kaszki ::)
a glowa mi peka
mam @ i jeszcze wrzeszczace dziecko w domu
wysiadam
jedyne co mnie przed depresja czarna ratuje to ta pogoda
cudne sloneczko ;D

Do góry