reklama
mania
Fanka BB :)
DASARIA pisze:elfiko pisze:dzień dobry kochane
my juz po kontroli u lekarza, nadal antybiotyk i syropek na gardło
Teraz Weronika zasnęła a wcześniej dostała w tyłek od mamy pierwszy raz w życiu :
niedobra sie taka zrobiła że szok, wie,ze najbardziej nie lubie jak mnie szczypie i tak to wykorzystuje małpiszon mały . Uszczypnęła mnie tak że mam sine normalny potwór mi rośnie a o co poszło? zasypiała a ja musze ja usypiac na naszym łózku bo sama nie zaśnie- nie ma szans i kopała mnie po brzuchu, ja do niej nie wolno kilka razy a ona noc to ją odsunęłam od siebie i mnie uszczypła.
Klaps porządny w dupsko i śpi
A ja już myslałam, że tylko moje dziecię tak zgłupło z tym szczypaniem.
Boli to jak cholera!![]()
Najgorsze jest, że tylko mnie tak szczypie, ale za to tatuś dostaje w głowę drewnianą zabawką. JUż sama nie wiem co lepsze.. :![]()
;D
![]()
hej no co jest? moje dzieci tez szczypia i to tak namietnie ze czasami mam siniaki a lukasz mowi przesadzaaaaasz :
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
witam
niestety brakuje mi czasu na pisanie ale podczytuję was
Maniula wszystkiego najlepszego
niestety brakuje mi czasu na pisanie ale podczytuję was
Maniula wszystkiego najlepszego
Wiki_28
styczeń '02 lipiec '05
dziewczyny zdziwiła mnie jedna rzecz i wydaje mi się że powinnam to napisać
nie wiem jak to możliwe ale "gość" drukował galerię lipcówek z tego co wiem to jest to wątek zamknięty
nie wiem jak to możliwe ale "gość" drukował galerię lipcówek z tego co wiem to jest to wątek zamknięty
DASARIA
lipcowe mamy '05
Wiki_28 pisze:dziewczyny zdziwiła mnie jedna rzecz i wydaje mi się że powinnam to napisać
O co chodzi z tym drukowaniem???
Przecież jest to zamknięta galeria
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Heloł
Kończymy się, są takie upały od kiedy przyjechałam (zeszły wtorek), że odlot. W pokoju mam 29 stopni. Alek w nocy dzisiaj obudził się z gorąca i pomogło dopiero jak położyłam się z nim na podłodze przy oknie, zasnął jak ręką odjął, następnie został przeniesiony do łóżeczka i spał do rana.
Tak czytam was dziewoje i widzę,że wiele rzeczy mnie ominęło np to, że Elfiki siostra będzie miała dzidzię albo to, że LIla pracuje. Gratuluję i siostrez Elficzki i Lili
U nas jak mały do przedszkola będzie miał iść to tez trzeba zapisywać duzo wcześniej, no chyba, że do prywatnego Nursery to wtedy nie jest tak źle.
No i kurde wyslalam to kilka godzin temu i nie sprawdzilam czy ktos napisal nowa odpowiedz :laugh:
Kończymy się, są takie upały od kiedy przyjechałam (zeszły wtorek), że odlot. W pokoju mam 29 stopni. Alek w nocy dzisiaj obudził się z gorąca i pomogło dopiero jak położyłam się z nim na podłodze przy oknie, zasnął jak ręką odjął, następnie został przeniesiony do łóżeczka i spał do rana.
Tak czytam was dziewoje i widzę,że wiele rzeczy mnie ominęło np to, że Elfiki siostra będzie miała dzidzię albo to, że LIla pracuje. Gratuluję i siostrez Elficzki i Lili
U nas jak mały do przedszkola będzie miał iść to tez trzeba zapisywać duzo wcześniej, no chyba, że do prywatnego Nursery to wtedy nie jest tak źle.
No i kurde wyslalam to kilka godzin temu i nie sprawdzilam czy ktos napisal nowa odpowiedz :laugh:
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
dziewulki kochane dziekuje za pozytywna energie ( Alka,E_mama)
Popoludniu troche lepiej z jedzeniem ale za to co zjadla!?- zur ze mna na obiad a potem kawalek maslanej bulki z maslem. Dopiero wieczorem zachowala sie jak na niemowlaka przystalo i wypila 150 ml kaszki :
a glowa mi peka
mam @ i jeszcze wrzeszczace dziecko w domu
wysiadam
jedyne co mnie przed depresja czarna ratuje to ta pogoda
cudne sloneczko ;D
Popoludniu troche lepiej z jedzeniem ale za to co zjadla!?- zur ze mna na obiad a potem kawalek maslanej bulki z maslem. Dopiero wieczorem zachowala sie jak na niemowlaka przystalo i wypila 150 ml kaszki :
a glowa mi peka
mam @ i jeszcze wrzeszczace dziecko w domu
wysiadam
jedyne co mnie przed depresja czarna ratuje to ta pogoda
cudne sloneczko ;D