reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:a do tego wszystkiego sie dowiedziałam że do siostry raczej na 100% nie jade w wakacje :-[ :-[ :-[ a ja żylam tym wyjazdem :-[ szczególnie teraz jak jest w ciązy
oj a czemu to?????
a Weronisi moze daj panadol albo co.............lepiej zbic taka temperature jak sie mala ma meczyc!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
bidulo
:-* wiem co znaczy czekać tak na spotkanie.................upragnione spotkanie i się nie doczekać
jak mieszkaliśmy we włoszech, pierwszy raz mieli do nas przyjechać rodzice, ania i ben mały (6 miesięcy miał) i dojechali do czech i auto się zrąbało
dodam ,że to było nowe sprawne auto ! czekali ładnych kilka czy nawet kilkanaście godzin, aż po nich przyjechali, bo nic nie dąło rady zrobić samemu (tata mechanik samochodowy) no i poczekali i do domu wrócili
rany jak się dowiedziałam..............chyba nie muszę pisać jak się wszyscy czuliśmy masakrycznie !!!
ale przyjechali po 2 miesiacach
no i do domu wróciłam z nimi bo z teściową nie wyrabiałam a jak oni byli to już całkiem dała mi popalić :
(a byłam wtedy tam na stałe
)
teraz na teściową leję i się nią nie przejmuję
a weroniczce może faktycznie coś na zbicie gorączki dajcie
jak mieszkaliśmy we włoszech, pierwszy raz mieli do nas przyjechać rodzice, ania i ben mały (6 miesięcy miał) i dojechali do czech i auto się zrąbało
ale przyjechali po 2 miesiacach
teraz na teściową leję i się nią nie przejmuję
a weroniczce może faktycznie coś na zbicie gorączki dajcie
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Joaska pisze:aha...............
a ja sie jakas senna zrobilam po tym piwku..................ale czekam na loska............
no i ciekawa jestem kiedy Kuba sie obudzi po tej butli mleka????
u nas nie było żadnej różnicy - mialam nadzieje, że jak wprowadzimy butlę, to w ogóle ominie nas nocne karmienie, ale się okazalo, że misiek budzi sie tak samo jak na piersi :
A są u nas jakieś dzieci, które śpią calusieńką noc? I pobudke na jedzenie mają juz tak zupelnie rano, kiedy wstają???
elfiko
lipcowe mamy ´05
gazelaczek pisze:Joaska pisze:aha...............
a ja sie jakas senna zrobilam po tym piwku..................ale czekam na loska............
no i ciekawa jestem kiedy Kuba sie obudzi po tej butli mleka????
u nas nie było żadnej różnicy - mialam nadzieje, że jak wprowadzimy butlę, to w ogóle ominie nas nocne karmienie, ale się okazalo, że misiek budzi sie tak samo jak na piersi :Tzn pobudka ok 4-6.
A są u nas jakieś dzieci, które śpią calusieńką noc? I pobudke na jedzenie mają juz tak zupelnie rano, kiedy wstają???
hihi dobre pytanie
to ja odpowiem tak
jak Weronika nie kaszle, tzn jest zdrowa i jej dziąsełka nie dokuczają to sobie śpi cała noc
idzie spać o 19.30 i śpi do 5 rano bez pobudek a od tej 5tej to róznie, raz wstanie ale ją biore do siebie ,przytulam i spi jeszcze godzine, dwie a czasem sie budzi dopiero o 6tej, daje jej zabawki do łóżeczka i bawi sie godzine a mleko dopiero o 7 rano pije
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kuba budzi sie 2 razy w nocy................kolo 1 i kolo 4..........a pozniej to juz wstaje kolo 8...............
moze po zatankowaniu mlekiem bedzie spal wiecej
:
:
:
:
moze po zatankowaniu mlekiem bedzie spal wiecej
kolorowa_kredka
Fan(ka)
z tym spankiem to nie wiem ale chyba majcia tusiakowa taka zdolna
tymi różnie jak ostatnio nie miał dziurawych dziąsełek
to spał od 19-20 ( różnie ) do 5 czasai 7 cyc i jeszcze razem troszkę lulaliśmy, teraz czasami budzi się w środku nocy i tak nad rankiem jak wcześniej i czasami udaje nam się pospać, ale częściej już rwie na dywan do zabawek 
tymi różnie jak ostatnio nie miał dziurawych dziąsełek
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Joaska pisze:Kuba budzi sie 2 razy w nocy................kolo 1 i kolo 4..........a pozniej to juz wstaje kolo 8...............
moze po zatankowaniu mlekiem bedzie spal wiecej:
:
:
:
![]()
ja też miałam nadzieje