reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

czesc babeczki.............:)

wstalismy, za oknem piekne sloneczko i ciepelko, pewnie czeka nas jakis mily spacerek :)

czuje sie jakas taka ze tak powiem napieta..........hehe snily mi sie jakies glupoty, nawet za bardzo nie pamietam co, az sie obudzilam, a pozniej snila mi sie Iwonka hehe, Szczecin i jakies zakupy chyba................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

co do nocy to Kuba obudzil sie 2 razy.........raz cchialam mu dac wode w butli...........i ten moment chyba slyszal caly moj blok hehe, niestety narazie odzwyczajanie od cyca w nocy nieudane!!!

reklama
Czesc ;D

Mam nowy temat, jakze akutualny na tym etapie rozwoju naszych bobasów - JAK ZNALEŹĆ DOBRE PRZEDSZKOLE?? NA CO ZWRACAC UWAGE ??

Słyszałam, ze to juz najwyzszy czas, zeby zapisac nasze maluchy. Potem moze nie być miejsc!!

NiaNia pisze:
Czesc ;D

Mam nowy temat, jakze akutualny na tym etapie rozwoju naszych bobasów - JAK ZNALEŹĆ DOBRE PRZEDSZKOLE?? NA CO ZWRACAC UWAGE ??

Słyszałam, ze to juz najwyzszy czas, zeby zapisac nasze maluchy. Potem moze nie być miejsc!!

??? Trzeba zapisywać do przedszkola dwa lata wcześniej?

Joaska pisze:
czuje sie jakas taka ze tak powiem napieta..........hehe  snily mi sie jakies glupoty, nawet za bardzo nie pamietam co, az sie obudzilam, a pozniej snila mi sie Iwonka hehe, Szczecin i jakies zakupy chyba................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

8) :angel:

z tego co weiem to u Nas nie bedzie chyba problemu, wytarczy jak zapise go okolo lutego roku, w ktorym skonczy 3 latka.........

a Niani pewnie chodzo o to, ze w duzych miastach nie jest tak latwo zapisac Malucha do przedszkola............

ja ma na oku dwa, jedno gdzie sama chodzilam, mam je tuz pod nosem........wiec bliziutko.......a w rdugim pracuje moja siostra cioteczna wiec tez jest spoko......

dzień dobry kochane

my juz po kontroli u lekarza, nadal antybiotyk i syropek na gardło
Teraz Weronika zasnęła a wcześniej dostała w tyłek od mamy pierwszy raz w życiu ::)
niedobra sie taka zrobiła że szok, wie,ze najbardziej nie lubie jak mnie szczypie i tak to wykorzystuje małpiszon mały . Uszczypnęła mnie tak że mam sine normalny potwór mi rośnie a o co poszło? zasypiała a ja musze ja usypiac na naszym łózku bo sama nie zaśnie- nie ma szans i kopała mnie po brzuchu, ja do niej nie wolno kilka razy a ona noc to ją odsunęłam od siebie i mnie uszczypła.
Klaps porządny w dupsko i śpi

u nas tez sie upał robi a ja musze po jakieś tampony jechać na miasto bo sie tak załatwiłam,że mam tylko kilka
nie chce mi sie strasznie bo brzuch mnie boli ale co zrobić?

teraz pije kawe ;D i jem biszkopt z truskawkami i galartetką ;D

reklama
NiaNia pisze:
Czesc ;D

ja też sobie głowy tym nie musze zawracać teraz bo u nas tez wystarczy kilka miesięcy wcześniej zapisac i raczej z miejscami nie ma problemu a przedszkole mam juz wybrane bo jest najlepsze w naszym miescie i połowa moich znajomych tam dzieci prowadzi .

Do góry