reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dobry wieczór kochane moje lipcóweczki
tak sie za Wami strasznie stęskniłam, nie wiem co słychać bo ostatnio nic nie czytałam ale dzisiaj już mam nadzieję nadrobic. Ja juz ok sie czuje no moze poza brzuchem bo dostałam popołudniu @ i mam lekkie sensacje
Weronika natomiast nadal bardzo kaszle, jutro idziemy do kontroli i miałam jej odstawić antybiotyk ale coś czuje,że drugi dostaniemy bo wieczorami nadal gorączkuje- teraz 37,8
W ciągu dnia już jakos sie trzyma ale nadal bardzo cierpi na dziąsełka i często z tego powodu popłakuje.
A dwie dolne jedynki już jej wyczuwam palcem jak przejade po dziąsełkach wiec mam nadzieje ze lada dzień sie jej przebiją.
Natpmiast najbardziej bolą ja czyba dziąsełka w miejscach dwójek górnych bo tam to sie dotknąc wcale nie da i bardzo płacze jak jej smaruje to miejsce.

no ide troszke popracowac nad Wami ;D tylko najpierw herbatke sobie zrobie
łoś usypia Weronike a potem obiecał mi kolacje zrobic wiec czekam :)

reklama
My dzisiaj na meczu byliśmy ::),
przynajmniej Darcia długo na dworze była...
mecze w tv, na żywo...
ja chyba zwariuję od tej piłki ::) ;D :p

ja juz fajrancik hehe :)

Kuba zasnal przy butli.....pierwszy raz mu sie to zdazylo, chyba dlatego, ze nie spal popoludniu........
dalam mu jeszcze troszeczke cyca..........tak zeby tylko sciagnal do miekkosci..........zobaczymy jak bedzie w nocy.............

gazelka
powiedz mi kochana jak masowalas sobie piersi i jak czesto......????ja to robie 2 razy czasem trzy dziennie, wieczorem pod prysznicem.......pozniej troszke odciagam i tyle......

zasiadlam z piweczkiem...........

nie wiem ja u Was ale u mnie za oknem 20 stopni, pachnie latem..............slonce powoli zachodzi.......mmmmmm
posiedzialabym sobie na jakiejs laweczce z loskiem, ale niestety nie ma jak................no i nie ma loska!!!!

reklama
Do góry